Direktor RIM-a koristi Samsung Galaxy S III

RIM-ov izvršni direktor Thorsten Heins nedavno je dao intervju u kojem je s novinarom CIO-a popričao o situaciji u kompaniji, problemima s kojima se susreće i popratnim temama. No, čini se da je razgovor poprimio i neformalni dio pa su malo prodivanili i o naoko nebitnim stvarima kao npr. o smislu života i uređajima koje koristi. Naime, na izravno pitanje koristi li još neki uređaj osim BlackBerryja Heins je odgovorio da koristi Samsung Galaxy S III. Rekao je da je koristio i iPhone kojeg je morao imati kako bi što bolje razumio tehnologiju dodirnog zaslona.

Naravno, nije zabranjeno direktoru jedne kompanije koristiti proizvode konkurencije, no pitanje je da li je pametno, posebice ako o tome govori u javnosti. Ipak, ne vjerujemo da će ovaj slučaj dignuti toliku prašinu  kao kad je Steve Ballmer svojedobno poludio nakon što je kod jednog zaposlenika Microsofta pronašao iPhone.

Ovdje bi se trebalo prisjetiti i Ferinanda Piëcha, nekadašnjeg direktora Volkswagena, koji je kao osobno vozilo svojedobno koristio Jeep Grand Cherokee. Slučajno ili ne, kanije je i Volkswagen na tržište izbacio SUV VW Touareg koji je postigao izniman tržišni uspjeh. Hoće li se slična situacija ponoviti s BlackBerryjem vidjet ćemo dogodine kada na tržište stignu prvi BlackBerry 10 uređaji.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT