HT-ov odgovor: Tarifa za mlade nudi neograničeno korištenje YouTube, HBO Go, Netflix i Pickbox servisa

Nakon što je Tele2 jučer uveo prvi pravi mobilni Flat Internet u Hrvatskoj, nije trebalo dugo čekati da konkurencija odgovori, doduše djelomično. Naime, iz HT-a javljaju da nova Tarifa za mlade sada uključuje neograničeno korištenje YouTube, Netflix, HBO GO, Netflix i Pickbox aplikacija putem Stream On usluge, što znači da svi podaci koje ovim aplikacijama potrošite ne ulaze u osnovnu kvotu, dakle ne trošite svoj zakupljeni paket.

Tarifa inače uključuje 3 GB podatkovnog prometa, neograničene pozive i poruke unutar HT mreže, 400 minuta razgovora i poruka prema svim ostalim mrežama, a sve nepotrošene minute, poruke i gigabajti se prenose u sljedeći mjesec.

Ova tarifa je definitivno zanimljiva za mlade, a što je s malo starijima (ili onima s nešto drukčijim potrebama) za sad nemamo informacija. Iako je ponuđeni besplatni stream izvrsna stvar za sve koji zaista koriste ove aplikacije, dakle streamaju video, jasno da nije adekvatan odgovor na jučerašnji izazov Tele2. Svrha ove tarife očito je zadržavanje postojećih korisnika, a hoće li u ponudu uskoro ubaciti i nešto više, vidjet ćemo. Sada je na potezu Vipnet.

U nastavku slijedi službena objava za medije:

Prva tarifa koja mladima nudi neprekidan streaming s najvećom pokrivenosti

  • Najveću novost predstavljaju neograničen YouTube, Netflix, HBO GO i Pickbox putem Stream On usluge gdje god se nalazili, bez prekida i čekanja
  • Tarifa za mlade uključuje 3GB podatkovnog prometa, neograničene razgovore i minute unutar HT mreže, 400 minuta i poruka prema svim ostalim mrežama, a sve nepotrošene minute i SMS-ovi prema drugim mrežama te GB prenose se u idući mjesec
  • Nova tarifa omogućuje hvatanje i šeranje doživljaja gdje god se nalazili, a HT putem dozivivise.hr najkreativnije od vas vodi na nezaboravno putovanje u Dubai i Abu Dhabi, kao i dodatne avanture tijekom cijele godine

Ako bez pretraživanja Googlea znate što znači OMW, POTD, TTYS i HBD – čestitamo! To znači da pričate jezik milenijaca, prve generacije koja je potpuno određena novim tehnologijama i načinima komunikacije. Zahtjevna je to publika jer više od bilo koje prethodne generacije „brije“ na doživljaje i iskustvo ispred materijalnih stvari. Pokreće ih adrenalin i potraga za novim doživljajima, pa tako čak 3 od 4 milenijaca radije troši na putovanja, ludi tulum ili genijalan koncert nego na kupovinu nekog proizvoda. Gotovo 77 posto milenijaca svoje najljepše uspomene veže uz jedinstvene doživljaje, a njih 69 posto vjeruje kako ih doživljaji i različita iskustva više povezuju s ljudima, okolinom i svijetom. Milenijci pažljivo biraju sadržaj koji konzumiraju, informiraju se online, a svoje omiljene filmove i serije prate čak i u pokretu. Ukratko, vode se FOMO i YOLO načinom života. Hrvatski Telekom je osmislio prvu ponudu namijenjenu isključivo mladima, koja ih svojim cjelovitim 360 pristupom može pratiti u svakoj avanturi.

Neograničeni YouTube, Netflix, HBO GO i Pickbox streaming bez trošenja GB iz tarife i bez prekidanja serije kad je najnapetije!

Život prosječnog milenijca sve je samo ne dosadan, pa je takva i nova Tarifa za mlade Hrvatskog Telekoma. Unutar HT mreže korisnici mogu pričati i SMS-ati neograničeno, a prema ostalim mrežama u Hrvatskoj na raspolaganju im je 400 minuta i SMS-ova. Uključeno je čak 3 GB za redovito ažuriranje Instagram profila fotografijama hrane i kofeinskih napitaka s pjenom u obliku jednoroga, navigaciju do najbliže starinske brijačnice ili neophodno provjeravanje e-mailova, a sve minute, GB i SMS-ovi prema drugim mrežama prenose se u idući mjesec.

Najveća novost je neograničeno gledanje i slušanje YouTubea na svakom koraku putem Stream On opcije, bez trošenja gigabajta uključenih u tarifu. Uz to, nova tarifa omogućuje i neograničeno gledanje sadržaja na Netflixu, HBO GO i Pickboxu putem Stream On usluge za sve one koji ove servise već imaju instalirane. Neograničeno streamanje moguće je dok se ne iskoristi podatkovni promet uključen u tarifu ili dodatni paket podatkovnog prometa koji korisnik može uključiti. Riječ je o najboljoj usluzi neprekidnog streamanja, pa tako najnapetiji trenutak omiljene serije neće prekinuti aktivacija dodatnog internetskog prometa. Za mjesečni iznos tarife od 149,00 kuna, tijekom ljetnih mjeseci korisnici će uz YouTube sadržaj besplatno, bezbrižno i neograničeno gledati hit serije i filmove u sklopu aplikacije MAX Tv GO – HBO GO, PickBox.

Najbolji inovativni gadgeti i 0/24 korisnička podrška na društvenim mrežama

 

Kako bi svi ludi i yolo trenutci bili još bolji i ostali trajno zabilježeni, ponuda uključuje niz inovativnih gadgeta poput VR naočala, drona, fitness narukvice, GoPro kamere i Icon X slušalica koje je moguće kupiti u tarifi ili kao dodatnu opremu. Jer skok s visoke litice u plavo more još bolje izgleda snimljen dronom. Sve to moguće je kombinirati s vrhunskim pametnim telefonima Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy A5 2017.

 

Uvedene su još brojne promjene, pa je nekoliko dućana namijenjeno prvenstveno mladima, a svi T-Centri su otvorili vrata četveronožnim čupavim ljubimcima. Svi koji šoping vole napraviti iz udobnosti kauča uz kokice i seriju proizvod i uslugu mogu obaviti i online, a status narudžbe i isporuke mogu u svakom trenutku pratiti putem weba. Ukoliko se pojavi neki problem s uslugom u sitnim noćnim satima prilikom vraćanja iz izlaska, nema problema jer je tuonline korisnička podrška dostupna 0/24 putem Messengera i društvenih mreža.

 

Želiš više? Prijavi se za adrenalinsko putovanje u Dubaiju i usudi se doživjeti više

 

Kako milenijci uvijek žele više, Hrvatski Telekom pokrenuo je nagradni natječaj koji najkreativnije vodi na ekskluzivno adrenalinsko putovanje u Dubai. Dobitnici će moći uživati u adrenalinskoj vožnji brzim gliserima s obilaskom hotela Burj Al Arab i Atlantis The Palm te Dubai Marine, posjetiti Aquaventure park i sudjelovati u uzbudljivom Shark safariju, spuštati se zip line-om te posjetiti Ferrari World, najveći zatvoreni zabavni tematski park na svijetu gdje se nalazi i staza Formule 1. Adrenalinsko zagrijavanje počinje već 28. i 29. travnja ispred zagrebačkog T-Centra na Cvjetnom trgu, gdje će svi slučajni i namjerni prolaznici moći iskusiti bestežinsko space ball stanje, a ludo iskustvo uskoro će se moći isprobati u Osijeku, Rijeci i Splitu.

 

Uvjerite se sami i posjetite dozivivise.hr, a kako je bilo na prvoj live YouTube konferenciji za medije pogledajte ovdje.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT