Nokia Sports Tracker uvršten u Ovi Store

Nakon što je neko vrijeme bio dostupan isključivo preko Nokia Beta Labsa, Nokia Sports Tracker je od sada dostupan i u Ovi Store-u.

Nokia Sports Tracker je aplikacija za sve one koji se bave sportom ili nekom vrstom aktivnosti u prirodi. Koristi GPS i Google Maps za bilježenje ruta i dionica koje prelazite trčeći, hodajući ili biciklom. Ima ugrađenu štopericu i sve potrebne detalje za kvalitetnu obradu podataka pri treningu npr. broj krugova, brzinu, tempo u km/h za vožnju biciklom ili min/km za trčanje. Može se koristiti i kao HR monitor (pulsmetar)  tako da sve potrebne podatke imate na jednom ekranu, iako još nemamo informaciju gdje se može nabaviti pojas koji je potreban za ovu funkcionalnost. Isto tako bi bilo korisno kada bi Nokia uz navedeno ponudila i držač za bicikl. Bilo kako bilo, čak i bez ovih dodataka Nokia Sports Tracker je odličana i upotrebljiva aplikacija. Za download i instalaciju otiđite u Ovi Store.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT