sakrij banner

Recenzija: Samsung Galaxy Mini 2

Samsung se svojom serijom Galaxy u protekle dvije godine dokazao kao vrhunski proizvođač pametnih telefona čemu su najviše doprinijeli modeli iz gornjeg cjenovnog razreda kao npr. Galaxy S2 i Galaxy S3. Ništa lošija situacija nije ni u najnižem cjenovnom rangu, a kao najbolji dokaz za to je uređaj koji se upravo nalazi pred nama – Samsung Galaxy Mini 2. Ovaj je model izravni nasljednik prošlogodišnjeg modela Samsung Galaxy Mini, a od njega se najviše razlikuje po tome što je hardverski ojačan, a također i po vanjskim karakteristikama.

Osnovne karakteristike:

– Dimenzije: 109.4 x 58.6 x 11.6 mm

– Masa: 105 grama

– Zaslon: 3,27” TFT-LCD 320 x 480, cca 176 ppi

– Procesor: Qualcomm MSM7227 takta 800 MHz

– Grafički procesor: Adreno 200

– RAM: 512 MB

– Interna memorija: 4 GB ( 2GB dostupno korisniku)

– Kamera: 3 MP

– OS: Android 2.3 Gingerbread

– FM Radio s RDS-om

– Baterija: 1300 mAh

Prednosti

– Kompaktnost

– Dizajn

– Fluidnost

– Cijena

Nedostaci

– Zaslon koristi zastarjelu TFT tehnologiju

– Kamera nema autofokus ni bljeskalicu

– Nema prednju kameru za video pozive

Pakiranje

Prodajni paket donosi najosnovnije: punjač, USB kabel za spajanje na računalo i jedan dodatni poklopac baterije. Malo je neobično što nisu sadržane slušalice jer smo na njih kao dio serijske opreme navikli i kod jeftinijih modela. Bilo kako bilo, Samsung Galaxy Mini 2 sadrži standardni 3,5 mm audio utor tako da možete koristiti bilo koje slušalice s ovim standardom.

Dizajn. kućište i ergonomija

Samsung Galaxy Mini 2 prati trenutnu dizajnersku notu ostalih Galaxy uređaja i kao takav je prepoznatljiv iz daljine. Neovisno o tome što spada u donji cjenovni rang Androida, Galaxy Mini 2 izgleda prilično otmjeno, čemu najviše doprinosi imitacija kroma na rubovima prednjeg dijela te isti takav okvir konstrukcije kućišta.
Uređaj dolazi s dva poklopca baterije, tj. poleđine (tamno sivi i žuti) što u startu daje mogućnost izbora imidža. Mogli bismo reći da tamno sivi poklopac uređaj čini elegantnim, dok će mu žuti dati određenu dozu živosti.

Dimenzije uređaja u odnosu na prethodnika (Samsung Galaxy Mini) zanemarivo su smanjene, ali je zaslon sa 3,14 povećan 3,27 inča. Ukupno gledajući, gabariti su bolje iskorišteni.

Prednjim dijelom dominira zaslon i velika središnja home tipka, dok su na poleđini smješteni kamera (bez bljeskalice) i zvučnik. S lijeve i desne strane home tipke nalaze se dvije kapacitivne koje su vidljive isključivo dok je zaslon uključen. Inače, vrijeme trajanja osvjetljenja na kapcitivnim tipkama moguće je regulirati u postavkama.

Desni bok sadrži tipku za uključivanje/otključavanje, a lijevi za podešavanje glasnoće i otvor za umetanje microSD memorijske kartice. Micro USB utor za punjenje i povezivanje s računalom nalazi se na dnu, a 3.5 mm audio utor na vrhu.

Stranice: 1 2 3


 
           






115 Komentara

30/07/2012.
u 22:46
 
Goran
E ovo me zanimalo, svaka čast znači ovaj mobitel vrijedi para?
30/07/2012.
u 22:50
 
Krešimir Blažev
Definitivno
31/07/2012.
u 00:31
 
Ivan
Procesor je MSM7227A, jer MSM7227 ne podržava flash jer je ARMv6 dok je ovaj drugi ARMv7
31/07/2012.
u 07:46
 
venom
Krešo, znam da pitanje nema veze sa ovom temom ali na brzinu, ima li kakve nade da vidimo recenziju Samsung Galaxy S Advance-a?
31/07/2012.
u 07:49
 
Krešimir Blažev
Čim se dočepamo jednog primjerka, nadam se da će to biti uskoro.
31/07/2012.
u 13:53
 
ovo su najstarija djeca u kvartu koja su jos na mojoj grbači
za te novce sasvim solidno,prije par godina ovakve specifikacije su koštale nekoliko tisuća kn.
31/07/2012.
u 16:02
 
eXactMat
Krešo, znam da pitanje nema veze sa ovom temom ali na brzinu, ima li kakve nade da vidimo recenziju HTC EXPLORER-a?
31/07/2012.
u 16:03
 
Krešimir Blažev
Nazalost, ne mozemo recenzirati bas svaki uredjaj, a za Explorer bas I nisam siguran.
31/07/2012.
u 16:10
 
eXactMat
Pitam jer se nađe na produženje adsl-a za 99,00 kn i kao takav ispada najjeftiniji android.Inače je cijena 1500-1600 po trgovinama.
01/08/2012.
u 15:51
 
venom
Krešo, evo još jedno offtopic pitanje, sorry ali moram (neću više nakon ovoga)...dakle, kad se prvi puta stavlja nova baterija u mobitel bilo da je novi ili već korišteni, da li je bolje najprije nešto raditi na mobu s umetnutom tom novom baterijom ili ju najprije napuniti do kraja pa tek onda raditi, dakle što je bolje za samu bateriju od toga dvoje?
01/08/2012.
u 15:55
 
Krešimir Blažev
Ljudi se danas dijele na one koji vjeruju u formiranje baterije i one koji ne. Osobno se svrstavam na stranu onih koji ne vjeruju jer u zadnjih 10 godina otkada su Litij ionske baterije u upotrebi nisam primijetio veći benifit od tih radnji. Što se offtopica tiče, imamo forum pa te molim da pitanja koja nisu izravno vezana s člankom postavljaš tamo. Hvala.
28/08/2012.
u 10:08
 
.
Hoce li biti nadogradnje na ICS?
28/08/2012.
u 10:08
 
Krešimir Blažev
Ne vjerujem
29/08/2012.
u 00:58
 
benjamin
uvijek imas custom romova ako ne stock, netko ce vec "sloziti" ics rom posto je proc. armv7
05/09/2012.
u 09:21
 
Igor
Možete li mi reći koji je bolji mobitel Samsung Galaxy Mini 2 ili Sony Ericsson Live with Walkman
05/09/2012.
u 09:23
 
Krešimir Blažev
Teško je ovako reći koji je bolji. SE ima malo bolji procesor, ostalo je više-manje...
05/09/2012.
u 09:49
 
Igor
Ma nisam ni sam pametan dvoumim se između ta dva mobaća, sony im manju internu memoriju koliki je to nedostatak
05/09/2012.
u 09:52
 
Krešimir Blažev
Pa u neku ruku je nedostatak, sve ovisi koliko aplikacija misliš koristiti. Inače, za pohranu sadržaja možeš koristiti memorijske kartice.
05/09/2012.
u 10:02
 
Igor
E da, kad nikad nezanaš koliko će ti čega trebati. Zato se zbog memorije i dvoumim pa sam zato mislio da ćete mi uspjeti pomoći s nekim savjetom. Hvala na odgovorima
05/09/2012.
u 18:58
 
Nikolina
Pozdrav Krešo! I ja imam dvojbu. Mogu birati između Samsung Mini Galaxy 2 i HTC Desire C. Što bi ti izabrao na mom mjestu? Hvala
05/09/2012.
u 19:03
 
Krešimir Blažev
Sve osim procesora i ekrana je na strani Desirea C, tako da bih vjerojatno izabrao njega.
10/09/2012.
u 15:25
 
Ana
dali je na njemu moguce mijenjati način otključavanja?:)
10/09/2012.
u 15:26
 
Krešimir Blažev
Otkljucavanje cega!
11/09/2012.
u 19:54
 
Ana
pa dali je moguce samo swipe-anje ili ima i neka druga mogućnost?
11/09/2012.
u 19:56
 
Krešimir Blažev
Misliš na tipkovnicu? Naravno da je moguć i klasičan unos
13/09/2012.
u 11:00
 
PITANJCE-NA-BRZINU
e ljudi,recite,jel se isplati kupiti samsunga galaxy mini 2 ili HTC explorer
13/09/2012.
u 11:02
 
Krešimir Blažev
Samsunga, definitivno
13/09/2012.
u 11:04
 
PITANJCE-NA-BRZINU
još ešto,šta vi mislite jeli bolje kupiti Android mobitel ili mobitel sa Windowsima???
13/09/2012.
u 11:05
 
Krešimir Blažev
Osobno preferiram android, a sto windows tice treba pricekati ove nove s novom wp8 verzijom.
13/09/2012.
u 14:08
 
Željko
pozz, ekipa...kod kupnje mogao sam birati između ovog galaxya mini 2 i htc explorera...i odlučio sam se za galaxy mini 2...je li to dobra odluka, tj. je li galaxy kvalitetniji, brži, bolji? hvala
13/09/2012.
u 14:10
 
Krešimir Blažev
Odlicno si iizabrao
14/09/2012.
u 14:59
 
antonija
zakljucala sam ekran i sad se ne mogu sjetit znaka...kako da ga resetiram...molim pomoc...hvala
15/09/2012.
u 08:40
 
error
Kako ga rootati? Spoji mi se na kucni wlan kad unesem lozinku,iskjucim podatkovni promet i ne zeli se spojiti na internet. Ubiti on jest spojen na wifi i signal je full. Ali ne mogu surrfati netom. Mogu samo preko podatkovnog prometa. Molim vas pomozite :(
15/09/2012.
u 08:46
 
Krešimir Blažev
Vjerojatno ima konflikt s routerom. Dakle, trebalo bi provjeriti je li s routerom sve u redu. To ćeš učiniti tako što ćeš se pokušati spojiti na neki drugi router (susjedov, prijatelejev itd.) Nakon toga će biti jasno je li problem u mobitelu ili u routeru.
15/09/2012.
u 09:03
 
error
Ajoj,pokusat cu pa vam se onda opet javim..a ako je problem u mome ruteru onda treba na kompu nesto podesavati??
15/09/2012.
u 09:05
 
Krešimir Blažev
Vjerojatno. U tom slucaju ti treba pomoc sluzbe za korisnike internet providera (t-com, optima, b-net...)
15/09/2012.
u 09:56
 
error
Okej,hvala na pomoci :)
15/09/2012.
u 23:06
 
niksa
pozdrav,koji je izbor bolji samsung galaxy mini 2 ili sony xperia mini?
15/09/2012.
u 23:11
 
Krešimir Blažev
Xperia ima malo manji erkan I manje interne memorije, ali zato ima bolji procesor I kameru. Ovisi sto ti je prioritet. Takodjer, samsung ima malo vecu autonomiju baterije.
16/09/2012.
u 13:16
 
Mirna
Imam jedan problemčić.. Dobila sam Samsung Galaxy mini 2 i prvi dan je naravno odlično radio, a dok se ispraznio sam ga naravno stavila puniti. Neko vrijeme se punio, a onda se jednostavno prestao puniti. Sada se više ne želi ni upaliti jer je baterija preprazna da se upali, a ne želi se ni puniti. Ne razumijem u čemu je problem!? :(
20/09/2012.
u 19:55
 
Zbunjena
Budući da kod društvenih mreža nije spomenut facebook, znači li to da s ovim mobom ne mogu na tu mrezu ili ga jednostavno niste nabrojali s ostalima? Hvala unaprijed!
20/09/2012.
u 19:58
 
Krešimir Blažev
Tesko je nabrojati bas sve mogusnosti. Naravno da se moze na Facebook, samo je potrebno instalirati Facebook aplikaciju iz Google play trgovine koja se vec nalazi u uredjaju.
22/09/2012.
u 14:20
 
zbunjolica
pozzz! i pitanjce....biram između Samsunga mini2 i Samsunga s5570ve...koji bi po vama bio bolji, i ako može ukratko zašto? hvala....i zanima me koliko je "loša" ova kamera kog mini 2, jer sam čitala da je (ista)kod s5570ve-a jako loša i zrnata.... hvala :)
22/09/2012.
u 14:57
 
Krešimir Blažev
Razlika je u tome sto je mini2 noviji model, godinua dana razlike. Ukupno I objeltivno s boljim karakteristikama. Kamera nije nista specijalno losa u odnosu na druge iz ovog cjenovnog razreda.
22/09/2012.
u 20:36
 
ivana
Zasto mi nece da ocita ta usb otvorimi ..ali nece nista drugo osimmm jedneee mape..na mobitelu....to je mapa haljinaaa..aa kameru i bluetut nezeliii ??
23/09/2012.
u 08:10
 
zbunjolica
hvala na odgovoru...da vi birate, bi li rađe samsung mini2, ili tele2fon V1?? hvala...pare su iste, ali me čisto zanima, zbog kamere i ostalih nekih tehničkih stvari, jer se ja stvarno ne razumijem...hvala :)
23/09/2012.
u 08:13
 
Krešimir Blažev
Osobno bih uzeo Samsunga.
25/09/2012.
u 21:21
 
Krešimir
Dobio sam samsung mini 2, (za produljenje ADSL-a) od T-coma. Molim vas da mi odgovorite kako ga dekodirati kako bih mogao koristiti VIP karticu(svoj broj)?
25/09/2012.
u 21:27
 
Krešimir Blažev
Mozes preko kodova koji se prodaju na raznim web stranicama. Probaj potraziti na mobileunlocked.co.uk.
29/09/2012.
u 14:16
 
Marko
Nisam jos imao priliku vidjeti Samsung Mini 2 vs HTC Explorer na suncu, pa me zanima koji je bolji u tom segmentu, jer Samsung ima matiranu pozadinu ekrana zbog cega sumnjam na citljivost na suncu...
29/09/2012.
u 14:20
 
MartaP.
Uskoro kupujem. Mobitel je super,vrijedi para već sam ga prije gledala i razmišljala sam da ga kupim i odlučila sam se da ga kupujem,samo što mi nije jasno pošto večina Samsungovih proizvoda ima kamericu ispred, a ovaj nema. Šteta ali isto vrijedi ovih 1.398 kn ;-))
01/10/2012.
u 10:13
 
Vedra
E Marta gdje si ti kupila Samsung Galaxy Mini 2 ?
01/10/2012.
u 12:33
 
Alenn
pozdrav, 1- postoje li kakve samsungove slusalice (one za u uho) sa mikrofonom za mini 2? 2- rade li funkcije sa apple slušalica (mikrofon, javljanje i regulacija glasnoće) kada se spoje na mini 2?
01/10/2012.
u 21:39
 
filip
-Postoje li slusalice za samsung GALAXY mini 2 dali mi moze tko poklonit. ako ima tko dobrog srca.... ili gdje ih ima i koliko kostaju... - Dali ima kartica micros jer u paketu nije postojala a reklamiraju je.. hvala ljepa
01/10/2012.
u 21:41
 
Krešimir Blažev
Najbolje da pogledas na Samsungovoj stranici ili u nekoj trgovini. Ovako je zaista tesko nagadjati gdje se mogu naci.
01/10/2012.
u 21:42
 
filip
zaboravio sam sam ostavit meil za kontakt fico.info1@gmail.com A sto se tice mobitela samsung GALAXY MINI 2. Jako sam zadovoljan s njim... - A jos trebala bi mi zastitna masla protiv ostecenja mislim na silikonsku zastitu.
09/10/2012.
u 15:01
 
hrvoje
ko kupi sgm2 preko t-coma, dužni su mu ga otključati, sam odneseš zahtjev u t-com i to je to kroz par dana riješeno.. Zato što se nisi obvezao na mobilnu pretplatu...
13/10/2012.
u 10:11
 
ilija
Bog jedno pitanje vidim da izlazi nadogradnja na android jelly bean za galaxy mini 2 pa zna li se mozda datum kada ce biti dostupna u Hrvatskoj?
13/10/2012.
u 10:13
 
Krešimir Blažev
Ne znam gdje si vidio da izlazi, ali datum se ne zna. Samsung je samo najavio da će biti, ali ne i kad.
01/11/2012.
u 00:27
 
Alen
imam galaxy mini 2, dali se možda neko želi mjenjati za neki sto ima kameru naprijed
09/11/2012.
u 21:10
 
tanja
može savjet: samsung galaxy mini 2 ili ace (S5830)? unaprijed zahvaljujem :)
09/11/2012.
u 21:15
 
Krešimir Blažev
Ace je nešto veći model s većim ekranom, ali godinu stariji. Ima bolju kameru, ali manje memorije. Sad sve ovisi od tvojih želja i potreba. Osobno bih uzeo noviji model, dakle Mini 2.
10/11/2012.
u 15:17
 
Anna
od koliko giga mogu najviše stavit memorijsku karticu
10/11/2012.
u 15:18
 
Krešimir Blažev
32 gb
10/11/2012.
u 15:19
 
trešnjica
od koliko gigabajta mogu najviše stavit memorijsku karticu
11/11/2012.
u 12:55
 
trešnjica
hvala
11/11/2012.
u 14:19
 
trešnjica
jeli mi bolje uzet sony ericson (kako se već piše xD) live with walkman ili galaxy-a
11/11/2012.
u 15:19
 
trešnjica
molim odgovor do sutra jer idem kupovat
11/11/2012.
u 15:27
 
Krešimir Blažev
Sony ima objektivno bolje specifikacije
11/11/2012.
u 17:46
 
trešnjica
znači sonya
13/11/2012.
u 08:59
 
trešnjica
kupila sam ipak galaxy mini 2 i sad neznam kako se bežićno spojit na tv... je li itko zna ???
17/11/2012.
u 10:24
 
trešnjica
super mi je sad sam skuzila i vrlo mi je kvalitetan
21/11/2012.
u 14:45
 
Vedra
Trešnjica gdje si kupila Galaxy mini 2 ? Zanima me jer bi si i ja kupila taj mobitel. :)
24/11/2012.
u 20:27
 
THK
Imam Galaxy Mini 2 i sve mi je čisto OK na njemu, jedino što kamera nema autofokus i flash, i ekran nema baš neki kut gledanja. I nadam se da Jelly Bean za njega nećemo morat čekat do kraja veljače.
26/11/2012.
u 17:45
 
XXL
Što uciniti ako isfalivas sifru za otkljucavanje par puta otvori ti za upisat mail i sifru koju sam zaboravio i nisam je zapisao??? Molim za odg. hitno. Zahvaljujem:)
10/12/2012.
u 12:01
 
Marko
Zbunjen sam koji ovaj mob samsung mini 2 (18-bit) 262.144 boja ili (24-bit) 16.777.216 boja? hvala unapred!
23/12/2012.
u 17:04
 
mate
može li mi neko objasniti dali sam izgubio garanciju od tmobile ako sam ga sam dekodirao i napravio root i dali se može vratiti garancija ako instaliram ponovo orginal android nanjega preko samsung kiesa
23/12/2012.
u 18:47
 
mate
ako nekome treba objasniti kako da dekodira besplatno ovaj mobitel ili kako da napravi root pošaljite mi mail na mate.torba@gmail.com
04/01/2013.
u 21:36
 
ivan
ovaj mobitel je cisto govno et je prespor et nece mi nijedna mreža er neradi u trznim centrovima pa cista glupost
04/01/2013.
u 21:37
 
karlo
ma daj ivane mobitel je super samo lazes jer si ljubomoran
04/01/2013.
u 21:40
 
karla
mobitel je super nikad nisam hvalila mobitel bolje nego ovaj ma cista ludost
04/01/2013.
u 21:42
 
karla
tresnjica gdje si kupila taj galaxy mini 2 jer me zanima jer bi ga ja kupila
05/01/2013.
u 08:02
 
mario
gdje je najbolje poći kad se tipkovnica zaključa a zaboravi znak. ili što napraviti?samsung mini 2. molim pomoć. hvala
26/01/2013.
u 23:29
 
bean
kako da iskljucim zvuk okudaca,nemam ponudeno nista kao opciju u postavkama?
04/02/2013.
u 15:09
 
Marin
Pozz Imam jedan problem, whatsapp aplikacija mi ne radi preko mobilnog interneta, fejs i surfanje bez problema... WhatsApp radi samo kad sam priključen na wireless modem? Može li se to ikako riješiti? Hvala puno
08/02/2013.
u 19:00
 
Josip Fici
Molim sve koji to mogu i znaju da mi, bilježeći korake, pomognu da naučim spremati snimljene fotografije na SD karticu. Kako sam neposredno pred mirovinom malo teže mi nove stvari ulaze u glavu. Stoga molim pomoć. Posjedujem mobitel Samsung Galaxy mini 2. Hvala unaprijed! Josip Fici, Županja
08/02/2013.
u 19:58
 
Krešimir Blažev
U postavkama kamere treba pronaći opciju za spremanje fotografija na memorijsku karticu. Dakle, trba kliknuti na onaj zupčanik, odabrati ključ, pronaći "spremanje" i odabrati Mem. kartica.
10/02/2013.
u 21:01
 
zzatt
MOLIM VAS POMOC KAKO DA ISKLJUCIM ZVUK OKIDACA?? HVALA
10/02/2013.
u 21:19
 
Krešimir Blažev
Vrlo jednostavno. Udji u postavke kamere I "zvuk kamere" stavi na iskljuceno
14/02/2013.
u 10:04
 
branko
U svim specifikacijama piše "radio sa RDS" ali ja taj RDS još vidio nisam na svom primjerku !? Dakle, da uz ili umjesto frekvecije npr. 88.1 MHz prikazuje i naziv "Radio Sljeme". Zna li netko objasniti?
14/02/2013.
u 10:10
 
branko
Isprobavao sam na dan kupnje i fotografske mogućnosti mobitela i garantirano znam da sam imao mogućnost zumiranja ( klizač na slici lijevo-desno ) ali sad ga više ne mogu naći ( aktivirati) , nema šanse ! Pomozite. :-))
14/02/2013.
u 10:16
 
Krešimir Blažev
Ime radio stanice se pojavljuje na vrhu, a frekvencija ostaje i dalje vidljiva. Ipak, ovo prikazivanje imena stanice moraš uključiti u postavkama radija. Što se tiče zumiranja u kameri, zumira se tipkom za podešavanje glasnoće.
14/02/2013.
u 14:24
 
branko
Hvala Krešo, sad je sve jednostavno ali kad "zatiltaš" nema druge nego pitati znalca. (prvi smartphone, vidi se...)
09/03/2013.
u 11:09
 
mijo
dli je bolji mini 2 ili sony xperia tipo
09/03/2013.
u 11:17
 
Krešimir Blažev
Nema bitne razlike. Uzmi koji ti je jeftiniji.
09/03/2013.
u 21:44
 
Ivan
jel je bolje uzeti galaxy mini2 ili xperia miro?
09/03/2013.
u 21:46
 
Krešimir Blažev
Miro
29/03/2013.
u 13:24
 
Mobile
Koliko dođe Mini 2 ?
31/03/2013.
u 17:11
 
Nada
Molila bih za pomoć .Zanima me samsung galaxy ace s5830.
02/04/2013.
u 00:17
 
THK
Godinu dana od izlaska Minija 2, Jelly Bean samo što nije. SamMobileovi špijuni javljaju da je gotovo spreman, a po forumima se priča da je gotov i u fazi testiranja. Jelly Bean je u međuvremenu izašao prošli tjedan za Chat i danas za Ace 2.
11/04/2013.
u 17:33
 
MarinaMarijanovic
dali se može ikaako isključiti zvuk kameree ??? bila sam ušla u kam i nema ;isključi zvuk!
01/05/2013.
u 13:38
 
THK
Može ali jedino na "slobodnoj" verziji softvera, dakle onoj koja nije od VIP-a, T-Mobilea i ostalih naših operatera. Pitaj nekoga ko se dobro razumije u instaliranje (flashanje) softvera na Android mobitele da ti sa stranice SamMobile skine i putem programa Odin instalira sljedeću verziju (izdana je za jednog bosanskog operatera, ali to je "slobodna" verzija, bez VIP-ovih i T-Mobileovih gluposti): Model: GT-S6500D Country: Bosnia and Herzegovina Date: 2013 April Version: 2.3.6 PDA: S6500DXXMD1 CSC: S6500DOXXMC2 Dakle neka ti to netko skine i instalira. Ne brini, i na tome ćeš imati hrvatski jezik i izgled svega je isti. Mala napomena, mobitel će ti i dalje biti zaključan na tvog operatera - drugim riječima, navedeni postupak ne otključava mobitel na sve kartice.
19/05/2013.
u 12:40
 
..
hoće li doći ace 2 na recenziju?
19/05/2013.
u 12:42
 
Krešimir Blažev
Ako ga do sad nisu poslali, tesko.
01/10/2013.
u 14:14
 
NINA
MOLIM TE POMOC! KAD GOD BRISEM SLIKE NEKE ONE SE NAKON DVA DANA VRATE!! IZLUDUJEM VISE! STO DA RADIM?
28/10/2013.
u 18:46
 
Josip Šamaniić
Lijepo vas molim gdje mozen nabaviti bateriju za ovaj mobitel? Pitanje zasto mi se sada zadnji par dana prazni baterija za jedan dan, a mobitel nema niti godinu dana? Liepi pozdrav!
28/10/2013.
u 18:56
 
Krešimir Blažev
U dućanima u kojima se inače prodaju mobiteli, servisima, webshopovima...
28/10/2013.
u 21:47
 
stephanie
pitanjce, alcatel one touch s pop ( novo) ili s2 mini ( star 8 mj). jednog moram prodat :( fala :))
13/03/2014.
u 18:25
 
Ivan Perković
Molim vas da mi pomognete, dakle imam taj mini 2, kupio sam ga prije manje od dvije godine na pretplatu.. i evo pokvario mi se, bio je na servisu uz garanciju, rekli su mi da ne znaju u cemu je kvar i da su napravili zamjenu softwera (tako nesto).. došao mi je jutros i sve je bilo u redu do maloprije.. opet mi se pojavio problem. problem je u tome : ugasi se mobitel počne vibrirat i samo vibrira, ja ga pokusam ponovno upalit, upali se i odma se ugasi i opet pocne vibrirat.. Stvarno neznam do čega je, al mislim da je do baterije ili čak do tipke na mobitelu (ona tipka s kojom se zakljucava i otkljucava mob) jer kad nju drzim vibrira mobitel i sad isto vibrira al ne diram mobitel.. Hvala i pozdrav!
14/04/2014.
u 22:55
 
Emira
Samsung galaxy mini 2 sam kupila preko BH Telekoma na pretplatu prije 9 mjeseci, od tada se pokvario 6 puta i bio u njihovom servisu! Dakle samo se ugasi, a kada ga hoću upaliti samo upali početni logo vibrira i gasi se bezbroj puta, što se može zaustaviti samo vađenjem baterije! Na servisu su mu svaki put mijenjali matičnu ploču, danas se pokvario 7 put, tako da nema tool bara i nema kamere! Servis mi je rekao da je to tako i da će ga popravljati dok je u garanciji, a poslije ga mogu popravljati o svom trošku, e pa skupa igračka i jako loša! Džaba ga hvalite!
14/07/2014.
u 09:51
 
anka
kako da ukljucim mobitel ako ne rati tipka za upaliti mobitel !?
14/07/2014.
u 09:54
 
Krešimir Blažev
Nikako. Odnesi u servis
02/09/2014.
u 22:07
 
mariana
imam problema s samsungom galaxy s2 mini. kada ga upalim stoji mi pocetni logo i nece da se upali ni spoji na kompjuter. ugasi se samo kad se izvadi baterija, a kad ga opeta pokusam upaliti isto se događa. znate li u cemu je problem? hvala
04/10/2014.
u 20:46
 
patrik
Jel mi neko moze reci zasto nemogu na Facebook Mesager Trgovina play stalno mi pise da nema signala (spojen sam na Wi-FI) Sestra je spojena isto na Wi-FI i radi joj a ja nemogu nisa izberiso sam sve igre a dalje nece MOLIM BRZI ODGOVOR I POMOC!
07/10/2014.
u 16:12
 
Daca
Nakon što su mi instalirali novi softver u sevisu (jer se često mob gasio) nastali su problemi da mi stalno dolaze poruke da nema dovoljno sistemske memorije na telefonu te da obrišem neke aplikacije i da ne može primati poruke jer je inbox pun ( a ja sve poruke obrisala). Prazan mi album nema slika niti pourka ništa ali stalno dolaze upozorenja. 2 x bila u tom servisu i oni malo pobrisali i počistili i nakon 1 h opet sve isto. Ne mogu niti ažurirati ponuđeno jer piše pogreška. što napraviti....hvala...
 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
- ShoutBox -
You must be signed in to post a comment
  • dado9
    (Saturday, Jan 10. 2015 01:50 PM)
    Koliko je ustvari 4G brzi od 3G-a?vidim da kod nas još to nije skroz zaživjelo jer se taj 4G zna često “isključit”.
  • Mislav Bušić
    (Friday, Jan 9. 2015 10:37 AM)
    @dado9
    Ovisi jel uopće imaš u svojoj nekoj tarifi dozvoljen LTE (4G) do 75 Mbps.. Ako ti znači nešto tako brz net na mobitelu, onda ti je bitno, ako ne, nije..
    Ovisi na kojim frekvencijama radi taj mob izvana
  • dado9
    (Thursday, Jan 8. 2015 10:40 PM)
    Pozdrav,imam dva pitanja1.Koliko je bitno u današnje vrijeme da smartphone ima podršku za 4G?2.što ako se mobitel naruči “izvana”,dal će raditi na našim mrežama?
  • Germanica SS
    (Sunday, Jan 4. 2015 08:40 PM)
    @kameni11 Kupljen je u slobodnoj prodaji znači nije zaključan na niti jednu mrežu. Možda mi se samo čini ali dijeluje mi da radi malo brže i fluidnije a i dosta je vizualno promjenjen na bolje…
  • kameni011
    (Sunday, Jan 4. 2015 10:26 AM)
    @germanica koja mreza?
  • Germanica SS
    (Friday, Jan 2. 2015 08:44 PM)
    Pozdrav, upravo primam službenu OTA nadogradnju za Galaxy S5 na 5.0 Lollipop

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »