Recenzija: Samsung Galaxy Mini 2

Samsung se svojom serijom Galaxy u protekle dvije godine dokazao kao vrhunski proizvođač pametnih telefona čemu su najviše doprinijeli modeli iz gornjeg cjenovnog razreda kao npr. Galaxy S2 i Galaxy S3. Ništa lošija situacija nije ni u najnižem cjenovnom rangu, a kao najbolji dokaz za to je uređaj koji se upravo nalazi pred nama – Samsung Galaxy Mini 2. Ovaj je model izravni nasljednik prošlogodišnjeg modela Samsung Galaxy Mini, a od njega se najviše razlikuje po tome što je hardverski ojačan, a također i po vanjskim karakteristikama.

Osnovne karakteristike:

– Dimenzije: 109.4 x 58.6 x 11.6 mm

– Masa: 105 grama

– Zaslon: 3,27” TFT-LCD 320 x 480, cca 176 ppi

– Procesor: Qualcomm MSM7227 takta 800 MHz

– Grafički procesor: Adreno 200

– RAM: 512 MB

– Interna memorija: 4 GB ( 2GB dostupno korisniku)

– Kamera: 3 MP

– OS: Android 2.3 Gingerbread

– FM Radio s RDS-om

– Baterija: 1300 mAh

Prednosti

– Kompaktnost

– Dizajn

– Fluidnost

– Cijena

Nedostaci

– Zaslon koristi zastarjelu TFT tehnologiju

– Kamera nema autofokus ni bljeskalicu

– Nema prednju kameru za video pozive

Pakiranje

Prodajni paket donosi najosnovnije: punjač, USB kabel za spajanje na računalo i jedan dodatni poklopac baterije. Malo je neobično što nisu sadržane slušalice jer smo na njih kao dio serijske opreme navikli i kod jeftinijih modela. Bilo kako bilo, Samsung Galaxy Mini 2 sadrži standardni 3,5 mm audio utor tako da možete koristiti bilo koje slušalice s ovim standardom.

Dizajn. kućište i ergonomija

Samsung Galaxy Mini 2 prati trenutnu dizajnersku notu ostalih Galaxy uređaja i kao takav je prepoznatljiv iz daljine. Neovisno o tome što spada u donji cjenovni rang Androida, Galaxy Mini 2 izgleda prilično otmjeno, čemu najviše doprinosi imitacija kroma na rubovima prednjeg dijela te isti takav okvir konstrukcije kućišta.
Uređaj dolazi s dva poklopca baterije, tj. poleđine (tamno sivi i žuti) što u startu daje mogućnost izbora imidža. Mogli bismo reći da tamno sivi poklopac uređaj čini elegantnim, dok će mu žuti dati određenu dozu živosti.

Dimenzije uređaja u odnosu na prethodnika (Samsung Galaxy Mini) zanemarivo su smanjene, ali je zaslon sa 3,14 povećan 3,27 inča. Ukupno gledajući, gabariti su bolje iskorišteni.

Prednjim dijelom dominira zaslon i velika središnja home tipka, dok su na poleđini smješteni kamera (bez bljeskalice) i zvučnik. S lijeve i desne strane home tipke nalaze se dvije kapacitivne koje su vidljive isključivo dok je zaslon uključen. Inače, vrijeme trajanja osvjetljenja na kapcitivnim tipkama moguće je regulirati u postavkama.

Desni bok sadrži tipku za uključivanje/otključavanje, a lijevi za podešavanje glasnoće i otvor za umetanje microSD memorijske kartice. Micro USB utor za punjenje i povezivanje s računalom nalazi se na dnu, a 3.5 mm audio utor na vrhu.

Stranice: 1 2 3


 
      

115 Komentara

30/07/2012.
u 22:46
 
Goran
E ovo me zanimalo, svaka čast znači ovaj mobitel vrijedi para?
30/07/2012.
u 22:50
 
Krešimir Blažev
Definitivno
31/07/2012.
u 00:31
 
Ivan
Procesor je MSM7227A, jer MSM7227 ne podržava flash jer je ARMv6 dok je ovaj drugi ARMv7
31/07/2012.
u 07:46
 
venom
Krešo, znam da pitanje nema veze sa ovom temom ali na brzinu, ima li kakve nade da vidimo recenziju Samsung Galaxy S Advance-a?
31/07/2012.
u 07:49
 
Krešimir Blažev
Čim se dočepamo jednog primjerka, nadam se da će to biti uskoro.
31/07/2012.
u 13:53
 
ovo su najstarija djeca u kvartu koja su jos na mojoj grbači
za te novce sasvim solidno,prije par godina ovakve specifikacije su koštale nekoliko tisuća kn.
31/07/2012.
u 16:02
 
eXactMat
Krešo, znam da pitanje nema veze sa ovom temom ali na brzinu, ima li kakve nade da vidimo recenziju HTC EXPLORER-a?
31/07/2012.
u 16:03
 
Krešimir Blažev
Nazalost, ne mozemo recenzirati bas svaki uredjaj, a za Explorer bas I nisam siguran.
31/07/2012.
u 16:10
 
eXactMat
Pitam jer se nađe na produženje adsl-a za 99,00 kn i kao takav ispada najjeftiniji android.Inače je cijena 1500-1600 po trgovinama.
01/08/2012.
u 15:51
 
venom
Krešo, evo još jedno offtopic pitanje, sorry ali moram (neću više nakon ovoga)...dakle, kad se prvi puta stavlja nova baterija u mobitel bilo da je novi ili već korišteni, da li je bolje najprije nešto raditi na mobu s umetnutom tom novom baterijom ili ju najprije napuniti do kraja pa tek onda raditi, dakle što je bolje za samu bateriju od toga dvoje?
01/08/2012.
u 15:55
 
Krešimir Blažev
Ljudi se danas dijele na one koji vjeruju u formiranje baterije i one koji ne. Osobno se svrstavam na stranu onih koji ne vjeruju jer u zadnjih 10 godina otkada su Litij ionske baterije u upotrebi nisam primijetio veći benifit od tih radnji. Što se offtopica tiče, imamo forum pa te molim da pitanja koja nisu izravno vezana s člankom postavljaš tamo. Hvala.
28/08/2012.
u 10:08
 
.
Hoce li biti nadogradnje na ICS?
28/08/2012.
u 10:08
 
Krešimir Blažev
Ne vjerujem
29/08/2012.
u 00:58
 
benjamin
uvijek imas custom romova ako ne stock, netko ce vec "sloziti" ics rom posto je proc. armv7
05/09/2012.
u 09:21
 
Igor
Možete li mi reći koji je bolji mobitel Samsung Galaxy Mini 2 ili Sony Ericsson Live with Walkman
05/09/2012.
u 09:23
 
Krešimir Blažev
Teško je ovako reći koji je bolji. SE ima malo bolji procesor, ostalo je više-manje...
05/09/2012.
u 09:49
 
Igor
Ma nisam ni sam pametan dvoumim se između ta dva mobaća, sony im manju internu memoriju koliki je to nedostatak
05/09/2012.
u 09:52
 
Krešimir Blažev
Pa u neku ruku je nedostatak, sve ovisi koliko aplikacija misliš koristiti. Inače, za pohranu sadržaja možeš koristiti memorijske kartice.
05/09/2012.
u 10:02
 
Igor
E da, kad nikad nezanaš koliko će ti čega trebati. Zato se zbog memorije i dvoumim pa sam zato mislio da ćete mi uspjeti pomoći s nekim savjetom. Hvala na odgovorima
05/09/2012.
u 18:58
 
Nikolina
Pozdrav Krešo! I ja imam dvojbu. Mogu birati između Samsung Mini Galaxy 2 i HTC Desire C. Što bi ti izabrao na mom mjestu? Hvala
05/09/2012.
u 19:03
 
Krešimir Blažev
Sve osim procesora i ekrana je na strani Desirea C, tako da bih vjerojatno izabrao njega.
10/09/2012.
u 15:25
 
Ana
dali je na njemu moguce mijenjati način otključavanja?:)
10/09/2012.
u 15:26
 
Krešimir Blažev
Otkljucavanje cega!
11/09/2012.
u 19:54
 
Ana
pa dali je moguce samo swipe-anje ili ima i neka druga mogućnost?
11/09/2012.
u 19:56
 
Krešimir Blažev
Misliš na tipkovnicu? Naravno da je moguć i klasičan unos
13/09/2012.
u 11:00
 
PITANJCE-NA-BRZINU
e ljudi,recite,jel se isplati kupiti samsunga galaxy mini 2 ili HTC explorer
13/09/2012.
u 11:02
 
Krešimir Blažev
Samsunga, definitivno
13/09/2012.
u 11:04
 
PITANJCE-NA-BRZINU
još ešto,šta vi mislite jeli bolje kupiti Android mobitel ili mobitel sa Windowsima???
13/09/2012.
u 11:05
 
Krešimir Blažev
Osobno preferiram android, a sto windows tice treba pricekati ove nove s novom wp8 verzijom.
13/09/2012.
u 14:08
 
Željko
pozz, ekipa...kod kupnje mogao sam birati između ovog galaxya mini 2 i htc explorera...i odlučio sam se za galaxy mini 2...je li to dobra odluka, tj. je li galaxy kvalitetniji, brži, bolji? hvala
13/09/2012.
u 14:10
 
Krešimir Blažev
Odlicno si iizabrao
14/09/2012.
u 14:59
 
antonija
zakljucala sam ekran i sad se ne mogu sjetit znaka...kako da ga resetiram...molim pomoc...hvala
15/09/2012.
u 08:40
 
error
Kako ga rootati? Spoji mi se na kucni wlan kad unesem lozinku,iskjucim podatkovni promet i ne zeli se spojiti na internet. Ubiti on jest spojen na wifi i signal je full. Ali ne mogu surrfati netom. Mogu samo preko podatkovnog prometa. Molim vas pomozite :(
15/09/2012.
u 08:46
 
Krešimir Blažev
Vjerojatno ima konflikt s routerom. Dakle, trebalo bi provjeriti je li s routerom sve u redu. To ćeš učiniti tako što ćeš se pokušati spojiti na neki drugi router (susjedov, prijatelejev itd.) Nakon toga će biti jasno je li problem u mobitelu ili u routeru.
15/09/2012.
u 09:03
 
error
Ajoj,pokusat cu pa vam se onda opet javim..a ako je problem u mome ruteru onda treba na kompu nesto podesavati??
15/09/2012.
u 09:05
 
Krešimir Blažev
Vjerojatno. U tom slucaju ti treba pomoc sluzbe za korisnike internet providera (t-com, optima, b-net...)
15/09/2012.
u 09:56
 
error
Okej,hvala na pomoci :)
15/09/2012.
u 23:06
 
niksa
pozdrav,koji je izbor bolji samsung galaxy mini 2 ili sony xperia mini?
15/09/2012.
u 23:11
 
Krešimir Blažev
Xperia ima malo manji erkan I manje interne memorije, ali zato ima bolji procesor I kameru. Ovisi sto ti je prioritet. Takodjer, samsung ima malo vecu autonomiju baterije.
16/09/2012.
u 13:16
 
Mirna
Imam jedan problemčić.. Dobila sam Samsung Galaxy mini 2 i prvi dan je naravno odlično radio, a dok se ispraznio sam ga naravno stavila puniti. Neko vrijeme se punio, a onda se jednostavno prestao puniti. Sada se više ne želi ni upaliti jer je baterija preprazna da se upali, a ne želi se ni puniti. Ne razumijem u čemu je problem!? :(
20/09/2012.
u 19:55
 
Zbunjena
Budući da kod društvenih mreža nije spomenut facebook, znači li to da s ovim mobom ne mogu na tu mrezu ili ga jednostavno niste nabrojali s ostalima? Hvala unaprijed!
20/09/2012.
u 19:58
 
Krešimir Blažev
Tesko je nabrojati bas sve mogusnosti. Naravno da se moze na Facebook, samo je potrebno instalirati Facebook aplikaciju iz Google play trgovine koja se vec nalazi u uredjaju.
22/09/2012.
u 14:20
 
zbunjolica
pozzz! i pitanjce....biram između Samsunga mini2 i Samsunga s5570ve...koji bi po vama bio bolji, i ako može ukratko zašto? hvala....i zanima me koliko je "loša" ova kamera kog mini 2, jer sam čitala da je (ista)kod s5570ve-a jako loša i zrnata.... hvala :)
22/09/2012.
u 14:57
 
Krešimir Blažev
Razlika je u tome sto je mini2 noviji model, godinua dana razlike. Ukupno I objeltivno s boljim karakteristikama. Kamera nije nista specijalno losa u odnosu na druge iz ovog cjenovnog razreda.
22/09/2012.
u 20:36
 
ivana
Zasto mi nece da ocita ta usb otvorimi ..ali nece nista drugo osimmm jedneee mape..na mobitelu....to je mapa haljinaaa..aa kameru i bluetut nezeliii ??
23/09/2012.
u 08:10
 
zbunjolica
hvala na odgovoru...da vi birate, bi li rađe samsung mini2, ili tele2fon V1?? hvala...pare su iste, ali me čisto zanima, zbog kamere i ostalih nekih tehničkih stvari, jer se ja stvarno ne razumijem...hvala :)
23/09/2012.
u 08:13
 
Krešimir Blažev
Osobno bih uzeo Samsunga.
25/09/2012.
u 21:21
 
Krešimir
Dobio sam samsung mini 2, (za produljenje ADSL-a) od T-coma. Molim vas da mi odgovorite kako ga dekodirati kako bih mogao koristiti VIP karticu(svoj broj)?
25/09/2012.
u 21:27
 
Krešimir Blažev
Mozes preko kodova koji se prodaju na raznim web stranicama. Probaj potraziti na mobileunlocked.co.uk.
29/09/2012.
u 14:16
 
Marko
Nisam jos imao priliku vidjeti Samsung Mini 2 vs HTC Explorer na suncu, pa me zanima koji je bolji u tom segmentu, jer Samsung ima matiranu pozadinu ekrana zbog cega sumnjam na citljivost na suncu...
29/09/2012.
u 14:20
 
MartaP.
Uskoro kupujem. Mobitel je super,vrijedi para već sam ga prije gledala i razmišljala sam da ga kupim i odlučila sam se da ga kupujem,samo što mi nije jasno pošto večina Samsungovih proizvoda ima kamericu ispred, a ovaj nema. Šteta ali isto vrijedi ovih 1.398 kn ;-))
01/10/2012.
u 10:13
 
Vedra
E Marta gdje si ti kupila Samsung Galaxy Mini 2 ?
01/10/2012.
u 12:33
 
Alenn
pozdrav, 1- postoje li kakve samsungove slusalice (one za u uho) sa mikrofonom za mini 2? 2- rade li funkcije sa apple slušalica (mikrofon, javljanje i regulacija glasnoće) kada se spoje na mini 2?
01/10/2012.
u 21:39
 
filip
-Postoje li slusalice za samsung GALAXY mini 2 dali mi moze tko poklonit. ako ima tko dobrog srca.... ili gdje ih ima i koliko kostaju... - Dali ima kartica micros jer u paketu nije postojala a reklamiraju je.. hvala ljepa
01/10/2012.
u 21:41
 
Krešimir Blažev
Najbolje da pogledas na Samsungovoj stranici ili u nekoj trgovini. Ovako je zaista tesko nagadjati gdje se mogu naci.
01/10/2012.
u 21:42
 
filip
zaboravio sam sam ostavit meil za kontakt fico.info1@gmail.com A sto se tice mobitela samsung GALAXY MINI 2. Jako sam zadovoljan s njim... - A jos trebala bi mi zastitna masla protiv ostecenja mislim na silikonsku zastitu.
09/10/2012.
u 15:01
 
hrvoje
ko kupi sgm2 preko t-coma, dužni su mu ga otključati, sam odneseš zahtjev u t-com i to je to kroz par dana riješeno.. Zato što se nisi obvezao na mobilnu pretplatu...
13/10/2012.
u 10:11
 
ilija
Bog jedno pitanje vidim da izlazi nadogradnja na android jelly bean za galaxy mini 2 pa zna li se mozda datum kada ce biti dostupna u Hrvatskoj?
13/10/2012.
u 10:13
 
Krešimir Blažev
Ne znam gdje si vidio da izlazi, ali datum se ne zna. Samsung je samo najavio da će biti, ali ne i kad.
01/11/2012.
u 00:27
 
Alen
imam galaxy mini 2, dali se možda neko želi mjenjati za neki sto ima kameru naprijed
09/11/2012.
u 21:10
 
tanja
može savjet: samsung galaxy mini 2 ili ace (S5830)? unaprijed zahvaljujem :)
09/11/2012.
u 21:15
 
Krešimir Blažev
Ace je nešto veći model s većim ekranom, ali godinu stariji. Ima bolju kameru, ali manje memorije. Sad sve ovisi od tvojih želja i potreba. Osobno bih uzeo noviji model, dakle Mini 2.
10/11/2012.
u 15:17
 
Anna
od koliko giga mogu najviše stavit memorijsku karticu
10/11/2012.
u 15:18
 
Krešimir Blažev
32 gb
10/11/2012.
u 15:19
 
trešnjica
od koliko gigabajta mogu najviše stavit memorijsku karticu
11/11/2012.
u 12:55
 
trešnjica
hvala
11/11/2012.
u 14:19
 
trešnjica
jeli mi bolje uzet sony ericson (kako se već piše xD) live with walkman ili galaxy-a
11/11/2012.
u 15:19
 
trešnjica
molim odgovor do sutra jer idem kupovat
11/11/2012.
u 15:27
 
Krešimir Blažev
Sony ima objektivno bolje specifikacije
11/11/2012.
u 17:46
 
trešnjica
znači sonya
13/11/2012.
u 08:59
 
trešnjica
kupila sam ipak galaxy mini 2 i sad neznam kako se bežićno spojit na tv... je li itko zna ???
17/11/2012.
u 10:24
 
trešnjica
super mi je sad sam skuzila i vrlo mi je kvalitetan
21/11/2012.
u 14:45
 
Vedra
Trešnjica gdje si kupila Galaxy mini 2 ? Zanima me jer bi si i ja kupila taj mobitel. :)
24/11/2012.
u 20:27
 
THK
Imam Galaxy Mini 2 i sve mi je čisto OK na njemu, jedino što kamera nema autofokus i flash, i ekran nema baš neki kut gledanja. I nadam se da Jelly Bean za njega nećemo morat čekat do kraja veljače.
26/11/2012.
u 17:45
 
XXL
Što uciniti ako isfalivas sifru za otkljucavanje par puta otvori ti za upisat mail i sifru koju sam zaboravio i nisam je zapisao??? Molim za odg. hitno. Zahvaljujem:)
10/12/2012.
u 12:01
 
Marko
Zbunjen sam koji ovaj mob samsung mini 2 (18-bit) 262.144 boja ili (24-bit) 16.777.216 boja? hvala unapred!
23/12/2012.
u 17:04
 
mate
može li mi neko objasniti dali sam izgubio garanciju od tmobile ako sam ga sam dekodirao i napravio root i dali se može vratiti garancija ako instaliram ponovo orginal android nanjega preko samsung kiesa
23/12/2012.
u 18:47
 
mate
ako nekome treba objasniti kako da dekodira besplatno ovaj mobitel ili kako da napravi root pošaljite mi mail na mate.torba@gmail.com
04/01/2013.
u 21:36
 
ivan
ovaj mobitel je cisto govno et je prespor et nece mi nijedna mreža er neradi u trznim centrovima pa cista glupost
04/01/2013.
u 21:37
 
karlo
ma daj ivane mobitel je super samo lazes jer si ljubomoran
04/01/2013.
u 21:40
 
karla
mobitel je super nikad nisam hvalila mobitel bolje nego ovaj ma cista ludost
04/01/2013.
u 21:42
 
karla
tresnjica gdje si kupila taj galaxy mini 2 jer me zanima jer bi ga ja kupila
05/01/2013.
u 08:02
 
mario
gdje je najbolje poći kad se tipkovnica zaključa a zaboravi znak. ili što napraviti?samsung mini 2. molim pomoć. hvala
26/01/2013.
u 23:29
 
bean
kako da iskljucim zvuk okudaca,nemam ponudeno nista kao opciju u postavkama?
04/02/2013.
u 15:09
 
Marin
Pozz Imam jedan problem, whatsapp aplikacija mi ne radi preko mobilnog interneta, fejs i surfanje bez problema... WhatsApp radi samo kad sam priključen na wireless modem? Može li se to ikako riješiti? Hvala puno
08/02/2013.
u 19:00
 
Josip Fici
Molim sve koji to mogu i znaju da mi, bilježeći korake, pomognu da naučim spremati snimljene fotografije na SD karticu. Kako sam neposredno pred mirovinom malo teže mi nove stvari ulaze u glavu. Stoga molim pomoć. Posjedujem mobitel Samsung Galaxy mini 2. Hvala unaprijed! Josip Fici, Županja
08/02/2013.
u 19:58
 
Krešimir Blažev
U postavkama kamere treba pronaći opciju za spremanje fotografija na memorijsku karticu. Dakle, trba kliknuti na onaj zupčanik, odabrati ključ, pronaći "spremanje" i odabrati Mem. kartica.
10/02/2013.
u 21:01
 
zzatt
MOLIM VAS POMOC KAKO DA ISKLJUCIM ZVUK OKIDACA?? HVALA
10/02/2013.
u 21:19
 
Krešimir Blažev
Vrlo jednostavno. Udji u postavke kamere I "zvuk kamere" stavi na iskljuceno
14/02/2013.
u 10:04
 
branko
U svim specifikacijama piše "radio sa RDS" ali ja taj RDS još vidio nisam na svom primjerku !? Dakle, da uz ili umjesto frekvecije npr. 88.1 MHz prikazuje i naziv "Radio Sljeme". Zna li netko objasniti?
14/02/2013.
u 10:10
 
branko
Isprobavao sam na dan kupnje i fotografske mogućnosti mobitela i garantirano znam da sam imao mogućnost zumiranja ( klizač na slici lijevo-desno ) ali sad ga više ne mogu naći ( aktivirati) , nema šanse ! Pomozite. :-))
14/02/2013.
u 10:16
 
Krešimir Blažev
Ime radio stanice se pojavljuje na vrhu, a frekvencija ostaje i dalje vidljiva. Ipak, ovo prikazivanje imena stanice moraš uključiti u postavkama radija. Što se tiče zumiranja u kameri, zumira se tipkom za podešavanje glasnoće.
14/02/2013.
u 14:24
 
branko
Hvala Krešo, sad je sve jednostavno ali kad "zatiltaš" nema druge nego pitati znalca. (prvi smartphone, vidi se...)
09/03/2013.
u 11:09
 
mijo
dli je bolji mini 2 ili sony xperia tipo
09/03/2013.
u 11:17
 
Krešimir Blažev
Nema bitne razlike. Uzmi koji ti je jeftiniji.
09/03/2013.
u 21:44
 
Ivan
jel je bolje uzeti galaxy mini2 ili xperia miro?
09/03/2013.
u 21:46
 
Krešimir Blažev
Miro
29/03/2013.
u 13:24
 
Mobile
Koliko dođe Mini 2 ?
31/03/2013.
u 17:11
 
Nada
Molila bih za pomoć .Zanima me samsung galaxy ace s5830.
02/04/2013.
u 00:17
 
THK
Godinu dana od izlaska Minija 2, Jelly Bean samo što nije. SamMobileovi špijuni javljaju da je gotovo spreman, a po forumima se priča da je gotov i u fazi testiranja. Jelly Bean je u međuvremenu izašao prošli tjedan za Chat i danas za Ace 2.
11/04/2013.
u 17:33
 
MarinaMarijanovic
dali se može ikaako isključiti zvuk kameree ??? bila sam ušla u kam i nema ;isključi zvuk!
01/05/2013.
u 13:38
 
THK
Može ali jedino na "slobodnoj" verziji softvera, dakle onoj koja nije od VIP-a, T-Mobilea i ostalih naših operatera. Pitaj nekoga ko se dobro razumije u instaliranje (flashanje) softvera na Android mobitele da ti sa stranice SamMobile skine i putem programa Odin instalira sljedeću verziju (izdana je za jednog bosanskog operatera, ali to je "slobodna" verzija, bez VIP-ovih i T-Mobileovih gluposti): Model: GT-S6500D Country: Bosnia and Herzegovina Date: 2013 April Version: 2.3.6 PDA: S6500DXXMD1 CSC: S6500DOXXMC2 Dakle neka ti to netko skine i instalira. Ne brini, i na tome ćeš imati hrvatski jezik i izgled svega je isti. Mala napomena, mobitel će ti i dalje biti zaključan na tvog operatera - drugim riječima, navedeni postupak ne otključava mobitel na sve kartice.
19/05/2013.
u 12:40
 
..
hoće li doći ace 2 na recenziju?
19/05/2013.
u 12:42
 
Krešimir Blažev
Ako ga do sad nisu poslali, tesko.
01/10/2013.
u 14:14
 
NINA
MOLIM TE POMOC! KAD GOD BRISEM SLIKE NEKE ONE SE NAKON DVA DANA VRATE!! IZLUDUJEM VISE! STO DA RADIM?
28/10/2013.
u 18:46
 
Josip Šamaniić
Lijepo vas molim gdje mozen nabaviti bateriju za ovaj mobitel? Pitanje zasto mi se sada zadnji par dana prazni baterija za jedan dan, a mobitel nema niti godinu dana? Liepi pozdrav!
28/10/2013.
u 18:56
 
Krešimir Blažev
U dućanima u kojima se inače prodaju mobiteli, servisima, webshopovima...
28/10/2013.
u 21:47
 
stephanie
pitanjce, alcatel one touch s pop ( novo) ili s2 mini ( star 8 mj). jednog moram prodat :( fala :))
13/03/2014.
u 18:25
 
Ivan Perković
Molim vas da mi pomognete, dakle imam taj mini 2, kupio sam ga prije manje od dvije godine na pretplatu.. i evo pokvario mi se, bio je na servisu uz garanciju, rekli su mi da ne znaju u cemu je kvar i da su napravili zamjenu softwera (tako nesto).. došao mi je jutros i sve je bilo u redu do maloprije.. opet mi se pojavio problem. problem je u tome : ugasi se mobitel počne vibrirat i samo vibrira, ja ga pokusam ponovno upalit, upali se i odma se ugasi i opet pocne vibrirat.. Stvarno neznam do čega je, al mislim da je do baterije ili čak do tipke na mobitelu (ona tipka s kojom se zakljucava i otkljucava mob) jer kad nju drzim vibrira mobitel i sad isto vibrira al ne diram mobitel.. Hvala i pozdrav!
14/04/2014.
u 22:55
 
Emira
Samsung galaxy mini 2 sam kupila preko BH Telekoma na pretplatu prije 9 mjeseci, od tada se pokvario 6 puta i bio u njihovom servisu! Dakle samo se ugasi, a kada ga hoću upaliti samo upali početni logo vibrira i gasi se bezbroj puta, što se može zaustaviti samo vađenjem baterije! Na servisu su mu svaki put mijenjali matičnu ploču, danas se pokvario 7 put, tako da nema tool bara i nema kamere! Servis mi je rekao da je to tako i da će ga popravljati dok je u garanciji, a poslije ga mogu popravljati o svom trošku, e pa skupa igračka i jako loša! Džaba ga hvalite!
14/07/2014.
u 09:51
 
anka
kako da ukljucim mobitel ako ne rati tipka za upaliti mobitel !?
14/07/2014.
u 09:54
 
Krešimir Blažev
Nikako. Odnesi u servis
02/09/2014.
u 22:07
 
mariana
imam problema s samsungom galaxy s2 mini. kada ga upalim stoji mi pocetni logo i nece da se upali ni spoji na kompjuter. ugasi se samo kad se izvadi baterija, a kad ga opeta pokusam upaliti isto se događa. znate li u cemu je problem? hvala
04/10/2014.
u 20:46
 
patrik
Jel mi neko moze reci zasto nemogu na Facebook Mesager Trgovina play stalno mi pise da nema signala (spojen sam na Wi-FI) Sestra je spojena isto na Wi-FI i radi joj a ja nemogu nisa izberiso sam sve igre a dalje nece MOLIM BRZI ODGOVOR I POMOC!
07/10/2014.
u 16:12
 
Daca
Nakon što su mi instalirali novi softver u sevisu (jer se često mob gasio) nastali su problemi da mi stalno dolaze poruke da nema dovoljno sistemske memorije na telefonu te da obrišem neke aplikacije i da ne može primati poruke jer je inbox pun ( a ja sve poruke obrisala). Prazan mi album nema slika niti pourka ništa ali stalno dolaze upozorenja. 2 x bila u tom servisu i oni malo pobrisali i počistili i nakon 1 h opet sve isto. Ne mogu niti ažurirati ponuđeno jer piše pogreška. što napraviti....hvala...
 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna