Službeno predstavljen tablet Samsung Galaxy View

Samsung Galaxy View

Nedavno smo pisali o Galaxy View tabletu, masivnom uređaju iz Samsunga s dijagonalom zaslona od čak 18.4 inča. Danas je Samsung i službeno predstavio ovaj nekonvencionalni uređaj, čije specifikacije ćemo ukratko ponoviti.

Zaslon je, kao što je spomenuto, veličine 18.4″, izrađen u TFT tehnologiji s 1080p rezolucijom. Za pogonski stroj odabran je Exynos 7580 čipset (osam jezgri na 1.6 GHz), ugrađeno je 2 GB radne memorije i 32/64 GB memorije za pohranu (proširivo). Baterija snage 5700 mAh trebala bi osigurati oko osam sati gledanja video zapisa, ako je vjerovati Samsungu. Tu je i prednja 2.1 MP kamera za video pozive ili obiteljske selfije. Spajanje na internet moguće je putem WiFi-ja, a u prodaji se nalazi i model s antenom za spajanje na brze LTE mreže.

Ukupni gabariti uređaja iznose 275.8 mm x 451.8 mm x 11.9 mm, s težinom od 2.65 kilograma. Da, kilograma. Kako bi olakšao prenosivost, Samsung je ugradio ručku a tablet se može prenositi kao i obična aktovka. Za softver se brine Android 5.1 Lollipop, presvučen posebnom nadogradnjom sučelja Media UX, s naglaskom na multimedijalni sadržaj.

Samsung Galaxy View

Cijena uređaja još uvijek nije objavljena, iako se tablet već našao u ponudi određenih trgovina po cijeni od 599 dolara.

Vidite li primjenu tableta ovakve vrste u vlastitom domu, te smatrate li cijenu opravdanom?

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT