Windows 10 za smartfone: procurili prvi screenshotovi

Windows 10 smartphone

Nakon što je već u par navrata pokazao kako će Windows 10 izgledati na računalima i tabletima, očekujemo da Microsoft svoj novi operativni sustav napokon demonstrira i na smartfonima, no u međuvremenu su prcourili prvi screenshotovi koji pokazuju upravo dijelove ovog sučelja.

Windows 10 će na pametnim telefonima donijeti novi obavjesni centar koji bi automatski trebao sinkronizirati sve vaše obavijesti, uključujući i one na tabletu i/ili računalu. Ovo znači da ako na jednom uređaju izbrišete prispjelu obavijest, isto će se dogoditi i na drugima.

Sučelje je sada dobilo i nove prečice prema aplikacijama i postavkama koje će dodatno olakšati korištenje uređaja, a možemo vidjeti onu za kameru, bluetooth, rotaciju zaslona, osvjetljenje, WiFi, postavke zvuka itd. Vidljivo je redizajniran izbornik postavki, a na početnom zaslonu bi žive pločice trebale dobiti još neke nove mogućnosti.

Valja napomenuti da novi Windows 10 za smartfone dolazi i s najnovijom verzijom Office aplikacija sa širim mogućnostima povezivanja i dijeljenja sadržaja.

Technical preview Windowsa 10 za smartfone bi trebao biti dostupan tijekom ovog mjeseca i tada će nam na raspolaganju biti više informacija.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT