Sponzor

6 najboljih kriptovaluta za ulaganje usred tržišnog pada dok cijene Pepea i Dogwifhata opadaju

Tržište kriptovaluta nedavno je doživjelo nagli pad, a poznati meme coini poput Pepea (PEPE) i Dogwifhata (WIF) bilježe gubitke od preko 20% u kratkom vremenskom razdoblju.

Iako su mnogi investitori možda zabrinuti zbog ovog kratkoročnog trenda, iskusni trejderi vide pad cijena kao priliku za ulaganje u kvalitetne projekte po povoljnim cijenama.

U nastavku istražujemo šest obećavajućih kriptovaluta koje bi mogle biti vrijedne kupnje tijekom ovog trenutnog povlačenja na tržištu.

6 najboljih kriptovaluta za ulaganje sada

Ovih šest kriptovaluta vrijedi istražiti, jer trenutačno predstavljaju najbolji izbor za kupnju.

  1. Green Bitcoin (GBTC) - pruža značajne prinose podržavajući održive projekte
  2. Smog (SMOG) – meme coin s potencijalom za daljnji uspjeh
  3. Scotty the AI (SCOTTY) - chatbot koji nudi detekciju prijevara
  4. Sponge (SPONGEV2) - vodeća kriptovaluta na Polygonu s visokim APY nagradama
  5. eTukTuk (TUK) - pruža investitorima priliku za društveni utjecaj i financijski povrat
  6. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) - pruža impresivne prinose stakerima i ranim ulagačima

 Kupite Green Bitcoin tokene

Green Bitcoin

Green Bitcoin (GBTC) nudi ekološki osviješten pristup Bitcoinu koristeći temelje Ethereum mreže, što njegovo ime samo kaže.

Osim toga, Green Bitcoin pruža igrački model ulaganja koji se fokusira na predviđanja cijena BTC-a, što omogućuje vlasnicima GBTC-a da ostvare značajne prinose.

S trenutnim staking APY-om od 172% i prikupljenim 2,2 milijuna dolara u pretprodaji, Green Bitcoin je ostvario impresivan početak.

Za one koji su optimistični glede Bitcoin-a, ali žele podržati održive projekte, Green Bitcoin nudi zanimljivu alternativu tijekom ovog perioda pada na tržištu.

Kupite Green Bitcoin tokene

Smog

Meme coin pod imenom Smog (SMOG) nedavno je postao veliki hit u svijetu meme coina na Solani. Njihova agresivna marketinška strategija, zajedno s ambicioznim planom razvoja, dovela je do impresivne tržišne kapitalizacije od 218 milijuna dolara.

Iako je već doživjela značajan rast, Smog još uvijek može imati prostora za daljnji uzlet u narednim tjednima.

Pametni investitori mogu iskoristiti trenutačno tržišno zatišje kako bi kupili Smog po povoljnijim cijenama. To bi im moglo omogućiti akumulaciju ovog popularnog tokena prije nego što se ponovno pokrene parabolični rast.

Kupite Smog tokene

Scotty AI

Scotty coin, kombinirajući meme kulturu s naprednom blockchain tehnologijom, nudi jedinstvenu vrijednosnu ponudu čak i tijekom tržišnih padova.

Ovaj Ethereum bazirani token ističe se kroz AI alate kao što su detekcija prijevara, trgovinski uvidi i novi chatbot nazvan ScottyChat. S preko 3,4 milijuna dolara prikupljenih u pretprodaji, ScottyCoin već privlači pozornost u svijetu meme kriptovaluta.

Telegram kanal projekta je brzo rastao i sada broji 6600 članova. To nagovješćuje potencijal da Scotty coin postane kriptovaluta koja će preživjeti i najveće tržišne turbulencije.

Kupite Scotty tokene

Sponge V2

Nakon ponovnog lansiranja na Polygon mreži, Sponge V2 (SPONGEV2) brzo se izdiže kao vodeća snaga među meme kriptovalutama.

https://www.youtube.com/watch?v=Bki4gblEJOI&pp=ygUWa2FrbyBrdXBpdGkgc21vZyB0b2tlbg%3D%3D

Ova obnova originalnog projekta Sponge (SPONGE) donosi zapanjujuće inovacije poput APY nagrada od 555% za ulaganja te planirane P2E igre kako bi se osigurala dugoročna stabilnost. Ukoliko vas zanima kako kupiti Sponge V2 tokene preporučujemo vam vodič ispod linka.

Iako je SPONGEV2 danas postigao svoj rekordni vrhunac, s tržišnom kapitalizacijom od samo 100 milijuna dolara, ovaj token još uvijek ima ogroman potencijal za daljnji rast.

Za investitore u potrazi za utemeljenom, ali istovremeno inovativnom meme kriptovalutom, iskorištavanje mogućnosti SPONGEV2 tijekom perioda pada na tržištu može biti pametna strategija.

Kupite SpongeV2 tokene

eTukTuk

Za ulagače koji su u potrazi za kombinacijom društvenog utjecaja i financijskog povrata, eTukTuk (TUK) nudi revolucionarnu integraciju kriptovaluta u transportni sektor.

Ovaj inovativni projekt, fokusiran na ekološku održivost, uvodi pristupačne električne tuk-tuke i mrežu punionica širom zemalja u razvoju s ciljem smanjenja ekološkog opterećenja. Kroz ekonomski model temeljen na poticajima TUK tokena, sudjelovanje u pretprodaji eTukTuka pruža priliku za rani angažman u ekološkoj transformaciji.

Pretprodaja je već privukla impresivnih 2 milijuna dolara, što sugerira da bi TUK mogao biti na korak do izuzetne godine 2024. nakon što se lansira na burzama.

Kupite eTukTuk tokene

Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix (BTCMTX), sa svojim inovativnim modelom "Stake-to-Mine", sada se pojavljuje kao intrigantna prilika za investitore koji žude za eksponencijalnim rastom u Bitcoin rudarskom sektoru.

Kao početni projekt koji omogućava rudarenje Bitcoina u oblaku putem stakinga, Bitcoin Minetrix cilja promijeniti situaciju rudarenja kroz decentralizaciju i tokenizaciju. Uz to, nudi izdašne prinose od 58% godišnje za stakere koji odluče uložiti svoje BTCMTX tokene.

S obzirom na to da je pretprodaja ICO-a već prikupila impresivnih preko 11,8 milijuna dolara financiranja, pridruživanje ovom inovativnom projektu u ranoj fazi može biti pametan potez za ulagače koji traže perspektivnu priliku.

Kupite Bitcoin Minetrix tokene