A1 uveo Neograničeni Net opciju

Dvije godine nakon što je Tele2 uveo prvi pravi mobilni flat Internet, dakle podatkovnu tarifu s neograničenim prometom, isto je učinio i A1, tj. bivši Vipnet. Tako njihovu „Neograničeni Net“ opciju po cijeni od 100 kuna mjesečno možete aktivirati u tarifama Mobilna M i Mobilna L, te u podatkovnim tarifama Mobilni Net M i Mobilni Net L.

Međutim, prema službenom cjeniku na A1 web stranici, u tijeku je promocija u kojoj „Neograničeni Net“ opciju možete koristiti po sniženoj cijeni od 40 kuna mjesečno. Naravno, i neograničeni podatkovni promet ima svojevrsno ograničenje, odnosno FUP (Fair Usage Policy), što znači da po punoj dostupnoj brzini možete potrošiti 100 GB, nakon čega će vam pasti na 2 Mbps, što je još uvijek relativno iskoristio.

Isto tako, Neograničeni Net nije neograničen ni u EEA roamingu, gdje od bezbroj gigabajta možete potrošiti 4,8 GB, a svaki megabajt preko toga plaćate 0,04 kune.

Opcija se može aktivirati slanjem poruke, na prodajnom mjestu, putem Moj A1 aplikacije ili pozivom službi za korisnike, a na isti način se može i deaktivirati. Za sve dodatne informacije posjetite A1 službene stranice.

 
      
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]