Tele2 uveo prvi pravi mobilni Flat Internet u Hrvatskoj i ukinuo naknadu za pristup mrežiAko ste ikad plakali zbog toga što u Hrvatskoj ne postoji mobilni flat Internet, sada ćete se tih trenutaka prisjećati s podsmijehom. Naime, Tele2 je upravo lanisrao nove tarife, koje omogućuju upravo to – mobilni flat Internet, i to na 4G mreži.

Tako, primjerice, u tarifi Raspali za dodatne 84 kune mjesečno, dobivate opciju Bezbroj GB , koja nudi upravo to - flat internet. Također, novi podatkovni paketi dostupni su u količinama od 1, 5 i 10 GB. Ukoliko odaberete samo data karticu, kao npr. u usluzi Pokućni Internet, tada je vaša mobilna flat tarifa dostupna za 169 kuna mjesečno.

Ipak, ograničenje postoji, ali je ono zapravo imaginarno. Naime, na naš upit u vezi FUP (Fair usage policy) limita, iz Tele2 su nam odgovorili da u slučaju Pokućnog interneta (data SIM kartica) flat znači 1 TB prometa, nakon čega brzina pada na 1 Mbps. Realno, malo će biti onih koji će ovu količinu podataka uspjeti potrošiti unutar mjesec dana.

U slučaju Flat tarife na mobilnim uređajima (voice+data SIM kartica), svojevrsno ograničenje je 5 GB dnevno, kada korisnik potvrđuje želi li i dalje koristiti mobilne podatke, nakon čega dobiva još 2 GB, i tako «bezbroj puta u danu», kažu u Tele2.

Eto, mobilni flat Internet je stigao, a kao šlag na kraju dolazi ukidanje naplate roaminga unutar EU, što znači da ćete ovaj flat Internet uskoro moći koristiti u svim bespućima Unije.

Na kraju spomenimo i to da je Tele2 odlučio ukinuti naknadu za pristup mreži, čime je bacio još jednu rukavicu Hrvatskom Telekomu i Vipnetu.

Tele2

U nastavku pročitajte objavu za medije:
TELE2 PONOVO TRESE TRŽIŠTE TELEKOMUNIKACIJA:

PRVI U HRVATSKOJ UVODI FLAT INTERNET NA MOBILNIM UREĐAJIMA

Od sada će privatni i poslovni Tele2 pretplatnici na svojim mobilnim uređajima moći koristiti internet bez ograničenja i usporavanja. Isto tako uvedena je opcija flat interneta za Pokućni internet. Novost je i da Tele2 ukida plaćanje naknade za pristup mreži uz nove pakete te omogućuje korištenje roaminga u EU bez dodatnih troškova i prije 14. lipnja

Jedini flat internet na mobilnim uređajima

Kroz svoj redizajnirani portfolio postpaid tarifa Tele2 je omogućio neograničeni internet u paketu BEZBROJ GB po cijeni od 84 kn za mobilne uređaje.

Uz BEZBROJ GB i tarife RASPALI i EKIPNA, korisnici odsad uživaju u neograničenoj slobodi komuniciranja, a uz to mogu odabrati i jedan od dva uređaja iz kampanje za 1kn. Podatkovni paketi dostupni su sada od 1 GB, 5GB, 10 GB te BEZBROJ GB.

Pokućni internet također mijenja svoje tarife

Uz novi, neograničeni internet paket BEZBROJ GB po cijeni od 169 kn Pokućni internet postaje jedinstvena zamjena za fiksni internet priključak, uz dodatnu mobilnost samog priključka koju nema ni jedno drugo fiksno rješenje. Uz BEZBROJ GB interneta korisnik može uzeti i Huawei wifi router i XBOX One S konzolu za 1kn, a na poklon dobiva i GTA V igricu.

Pokućni u potpunosti zamjenjuje klasični fiksni internet, koji ne iziskuje posebne instalacije, a omogućuje surfanje na 4G brzinama i na Tele2, najkvalitetnijoj podatkovnoj mreži u Hrvatskoj.

Bez naknade za pristup mreži

Uz ponude neograničenog surfanja Tele2 je jedini na tržištu ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima ovih novih obveznih podatkovnih paketa.