Android Operateri Aplikacije

Aplikacije i ostali sadržaj iz Google Play trgovine od sada možete kupovati putem Tele2 računa

google-play-tele2

Tele2 je danas u suradnji s Googleom predstavio novu uslugu, jedinstvenu na hrvatskom tržištu. Za kupovanje aplikacija ili bilo kojeg drugog sadržaja u Google Play Trgovini, od sada više neće biti potrebna kreditna kartica - sve se može platiti putem Tele2 računa.

Štoviše, za korištenje usluge nije potrebno ni upisivanje osobnih podataka, već je dovoljan samo svoj Tele2 korisnički broj. Nakon što izabere željenu aplikaciju, odnosno sadržaj, moći će odabrati Tele2 broj kao način plaćanja. Prepaid korisnicima će se iznos skinuti s Tele2 računa, dok će ga postpaid korisnici vidjeti na mjesečnom računu.

Proces kupovine je automatiziran. Dovoljno je posjedovati Google račun, prijaviti se se u Play trgovinu, a sustav će vam sam ponuditi Tele2 račun kao način plaćanja. Ukoliko ste korisnik bonova, uslijedit će provjera stanja na računu.

screenshot_20161213-155232

Korisnik može odabrati i transakcijski i mjesečni limit, kako bi izbjegao neželjene troškove. Najveći došpušteni iznos po transakciji trenutno iznosi 150, a mjesečni 400 kuna.

Ovime je pojednostavljeno kupovanje sadržaja iz Google Play trgovine, no za sada je dostupno isključivo Tele2 korisnicima. Nadamo se da će uskoro i druga dva operatera uvesti sličnu uslugu.

Više informacija na Tele2 službenim stranicama.