Bitcoin dosegao cijenu od 66.000 dolara. Najvišu u povijesti

Bitcoin je upravo postigao cijenu od 66.200 dolara, što je najviše u povijesti ove kriptovalute. Dakle nešto iznad cijene u travnju, nakon čega je uslijedio pad zbog kineske zabrane rudarenja. Bitcoin je tako ponovno u „plusu“, odnosu u plusu su i svi oni koji su ga tada kupili po najvišoj cijeni.

Istini za volju, cijena Bitcoina u odnosu na Euro je još jučer dosegla ATH (All-time-high) jer dolar proljetos bio slabiji.

Ovim se sada završava period konsolidacije i vraćanja na cijenu iz proljeća, ali prema ogromnoj većini analitičara, predstavlja tek početak novog bull-runa i postizanje novih rekorda. Mnogi se slažu da će Bitcoin do kraja godine doseći cijenu od 100.000 dolara, što nije nemoguće ako naredni period usporedimo sa sličnim iz prošle godine, a sve skupa je poduprto tehničkim analizama i mjerodavnom metrikom.

Naravno, u međuvremenu treba očekivati i korekcije, odnosno privremene padove cijene i kasnije vraćanje, te ponovni rast koji bi trebao potrajati sve do proljeća, što je jedan razuman period za moguću procjenu.

Što se ostalih kriptovaluta tiče, pomakle su se s mrtve točke, no nedovoljno da prate rast cijene Bitcoina. U svakom slučaju, altcoini će još neko vrijeme očito morati pričekati, tj. dok se cijena Bitcoina ne konsolidira, tj. kad rast barem malo uspori.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT