Ostalo

Bitcoin Minetrix može nadmašiti Bitcoin i Ethereum

Bitcoin Minetrix je privukao značajan interes tijekom pretprodaje prikupivši impresivnih 10,3 milijuna dolara. Mnogi entuzijasti sada raspravljaju o mogućnosti da bi Bitcoin Minetrix mogao postati ključni akter na kripto sceni. Mnogi predviđaju da će nadmašiti vodeće kriptovalute poput Bitcoina i Ethereuma u 2024. godini.

Jedinstvenost ovog projekta leži u inovativnom modelu koji kombinira posjedovanje s rudarenjem kako bi dodao vrijednost svom ekosustavu.

Bitcoin Minetrix u odnosu na BTC i ETH

Kada razmatramo kriptovalutna tržišta, Bitcoin i Ethereum su često smatrani sigurnim investicijama, pružajući stabilnost i manju volatilnost u usporedbi s drugim digitalnim valutama. Ovo svojstvo privlači sudionike na tržištu koji traže stabilnost u svojim ulaganjima.

S druge strane, novi projekti često imaju veći potencijal rasta zbog svoje niže tržišne vrijednosti i inovativnih karakteristika. Mnogi ulagači vide ove nove kriptovalute kao priliku za velike dobitke u kratkom vremenskom periodu.

Cijene Bitcoina i Ethereuma pokazuju manju volatilnost u svakom tržišnom ciklusu kako raste njihova likvidnost zbog sve veće tržišne kapitalizacije. Ovo stvara stabilnije okruženje za investitore koji preferiraju manji rizik.

S pripremom za uvođenje Bitcoin Minetrix-a na razne burze, mnogi investitori planiraju iskoristiti ovu priliku za diverzifikaciju svojih portfelja i potencijalno ostvarivanje profita.

Kupite Bitcoin Minetrix tokene

Bitcoin Minetrix model ulaganje za rudarenje

Bitcoin Minetrix je predstavio inovativni pristup jednom od najurgentnijih problema u svijetu kriptovaluta - rudarenju Bitcoina.

Ovaj projekt nudi rješenje za rudarenje u oblaku na Ethereum platformi, omogućujući korisnicima da rudare Bitcoin bez potrebe za posebnim hardverom ili naprednim tehničkim znanjem. To znači da sada svatko može započeti rudarenje Bitcoina, bez obzira na početni kapital ili stručnost.

Bitcoin Minetrix omogućuje jednostavan početak rudarenja. Korisnici jednostavno ulažu svoje BTCMTX za dobivanje kredita za rudarenje Bitcoina. Te kredite mogu zatim iskoristiti za dobivanje računalne snage potrebne za rudarenje Bitcoina u oblaku.

Prethodna rješenja rudarenja u oblaku često su bila sumnjiva zbog prijevara i nedostatka transparentnosti.

Bitcoin Minetrix ističe ovo pitanje u svojoj bijeloj knjizi, naglašavajući da su protokoli rudarenja u oblaku privlačili ulagače obećavajućim dobitcima, samo da bi postali netransparentni i komplicirani nakon što bi korisnici uložili više sredstava.

Međutim, Bitcoin Minetrix se temelji na transparentnosti i integritetu, osiguravajući da se sve transakcije bilježe na blockchainu.

Dodatno, zahvaljujući modelu ulaganja za rudarenje, Bitcoin Minetrix eliminira potrebu za gotovinom u rukama korisnika.

Kupite BTCMTX tokene

Kakav će biti utjecaj prepolovljenja Bitcoina na BTCMTX?

Prepolovljenje Bitcoina obično označava početak razdoblja rasta na tržištu kriptovaluta. Planirano je za početak Travnja 2024. Ovaj događaj će rezati nagrade rudarima, što će rezultirati promjenom u dinamici ponude i potražnje na tržištu.

Očekuje se da će ovo povećati cijene, potencijalno pogurati i altcoine poput BTCMTX-a, koji dijelom ovise o uspjehu Bitcoina. Kako korisnici Bitcoin Minetrixa zarađuju stvarne nagrade u BTC-u, vrijednost Bitcoin Minetrixa je tijesno povezana s cijenom Bitcoina.

Bitcoin Minetrix pretprodaja i tokenomika

Bitcoin Minetrix rješava izazov rudarenja na inovativan način, koristeći svoju valutu BTCMTX kao ključni element za nagrađivanje rudara i ulagače. Ova valuta ne samo da omogućava zaradu nagrada, već se također može koristiti za staking, čime se oslobađa pritisak prodaje na tržištu.

Jedinstvena karakteristika Bitcoin Minetrix-a je što nagrade za staking nisu isplaćene u BTCMTX-u, već u kreditima za rudarenje. Ovo je bitno razlikovanje od drugih kriptovaluta za staking koje obično isplaćuju nagrade u vlastitom tokenima, što može generirati stalni pritisak na prodaju.

Distribucija tokena Bitcoin Minetrix-a je sljedeća: 42,5% je rezervirano za rudarenje Bitcoina, 35% za marketinške aktivnosti, 12,5% za staking, dok 10% ide zajednici. U trenutnoj pretprodaji, BTCMTX je dostupan po cijeni od 0,0133 USD.

Kupite BTCMTX tokene