DJ Koh: Samsung će i sljedećih 10 godina biti najveći proizvođač smartfona

Nakon što je Huawei u više navrata izrazio namjeru da uskoro preuzme kormilo globalnog tržišta smartfona, danas se po tom pitanju oglasio i Samsung, točnije, njegov izvršni direktor DJ Koh. U intervjuu francuskom Le Figarou izjavio je da će Samsung i sljedećih 10 godina voditi na listi najvećih proizvođača, odnosno da će ostati broj jedan.

Upitan o mogućnosti da izgubi vodeću poziciju na tržištu, Koh je odgovorio da se Samsung uvijek fokusirao na inovacije i poboljšanja proizvoda, te da će tako nastaviti cijelu sljedeću dekadu. Usprkos padu prodaje i konstantnom gubitku tržišnog udjela, Koh izlaz vidi u novim tehnologijama i dosad „potpuno novom mobilnom iskustvu“ koje će ponuditi korisnicima.

Koh je također potvrdio to da je kompanija u zadnje vrijeme dosta napora uložila kako bi zaslon novog Galaxy Folda dovela do stanja u kojem će ponuditi beskompromisno korisničko iskustvo. Isto tako, Samsung je spreman proširiti portfolio savitljivih uređaja i tržištu ponuditi modele pristupačnije cijene, čime bi se proširila njihova korisnička baza.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]