Exynos 9810 na benchmark testu pokazuje superiornost u odnosu na Snapdragon 845

Nakon Snapdragon 845, na benchmark test je stigao i njegov najveći rival – Samsung Exynos 9810. Testiranje je provedeno na Samsungu Galaxy S9, koji će službeno biti predstavljen za dva tjedna na MW-cu u Barceloni.

Popularni Geekbench 4, koji se pokazao dosljednijim od AnTuTu-a pokazuje 8894 bodova u multi-core i 3648 u single-core načinu. Ovdje treba napomenuti da testirani uređaj raspolaže s 4 GB radne memorije.

Ako ove rezultate izravno usporedimo s onima Snapdragona od jučer (8000 multi-core i 2540 sigle-core) vidjet ćemo da je Exynos još jednom pokazao superiornost, barem gledajući po benchmarku, što se ne mora nužno odraziti na bolje korisničko iskustvo u svakodnevnom radu.

Naravno, i ova je vijest u sferi glasina, što znači da ju treba uzeti s rezervom, a koliko je u njoj istine, vidjet ćemo nakon prvih testova nakon predstavljanja.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]