Glasine: iPhone 12 Pro i 12 Pro Max sa 120 Hz zaslonom?

Lagano se približavamo rujnu kada Apple tradicionalno predstavlja nove iPhone modele. Ove godine, vodeći se pretpostavkom da će nomenklatura biti u skladu s prošlom, očekujemo novi iPhone 12, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max, od kojih bi posljednja dvojica trebala doći sa zaslonima s većom stopom ovježavanja nego do sada.

I dok na Android uređajima visoke klase to postaje standard, Apple se nije odlučio na ugradnju zaslona sa stopom osvježavanja od 120Hz na iPhone 11 seriju uređaja, iako su tkz. PureMotion zasloni sa stopom osvježavanja od 120Hz prisutni na iPad-u Pro od 2017. godine.

Ovogodišnji iPhone, točnije jači modeli iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max trebali bi doći sa PureMotion zaslonima. Očekuje se da će zaslon sam prebacivati stopu osvježavanja sa 60 na 120Hz i obratno, ovisno o sadržaju koji se prikazuje na zaslonu kako bi imao što veću energetsku učinkovitost uz pružanje što boljeg korisničkog iskustva.

Osim PureMotion zaslona, ovogodišnji iPhone bi mogao podržavati i 5G, a za model Pro Max spominje se baterija kapaciteta 4400mAh. Od ostalih specifikacija navode se zasloni od 5,4-inča za iPhone 12, 6,1-inč za iPhone 12 Pro te 6,7-inča za iPhone 12 Pro Max. Pogonski stroj trebao bi biti novi Apple A14 Bionic u 5nm procesu, uz 4GB, odnosno 6GB radne memorije ovisno o modelu.

Apple je ove godine već predstavio jedan iPhone – novi iPhone SE 2020, dok se iPhone 12 serija očekuje tradicionalno u 9. mjesecu.

via

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT