Gmail će uskoro omogućiti prosljeđivanje poruka u obliku privitaka

Ako ste se barem na kratko susretali s prosljeđivanjem email poruka, vjerojatno ste se ponekad našli u šumi isprepletenih i teško povezivih konverzacija.

Ovo zna biti prilično frustrirajuće, stoga su se u Googleu dosjetili novog načina – dodavanja postojeće email poruke kao privitka (attachmenta).

Željenu poruku, barem na web sučelju, od sada će biti moguće jednostavno odvući u prozorčić za novu poruku i tako je poslati primatelju. Drugi način je sličan klasičnom, kliknete na „tri točkice“ i izaberete „proslijedi poruku kao privitak, odnosno „forward as attachment“.

U Googleu se nadaju da će ovakav oblik prosljeđivanja email poruka korisnicima olakšati posao, s čime se i mi slažemo. Dodatna pogodnost kod prosljeđivanja emaila kao privitka je u tome što omogućuje dodavanje popisa poruka koje su proslijeđene, što će primatelju olakšati posao jer će biti bolje upoznat s onim što ga čeka.

Ove i još neke nove mogućnosti u novoj verziji Gmaila korisnicima će biti dostupne od 21. siječnja.

Google

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT