Ostalo

Haylou Solar LS05 pametni sat i Umidigi X u Tomtopu o iznimno povoljnim cijenamaTomtop webshop je iz svoje iznimno bogate ponude danas izdvojio dva zanimljiva i cijenom prihvatljiva napredna proizvoda. Prvi je Haylou Solar LS05 pametni sat za praćenje sportskih aktivnosti, ritma spavanja kao i općenito vašeg zdravstvenog stanja.

Dolazi s 1,28-inčnim zaslonom u boji, donosi programe treninga za 12 sportova, u stvarnom vremenu mjeri vaše otkucaje srca, a možete ga povezati s bilo kojim iOS ili Android uređajem. Cijena sata u Tomtopu iznosi samo 22,09 eura uz besplatnu dostavu. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.Drugi zanimljiv proizvod iz današnje ponude je Umidigi X smartfon, namijenjen EU tržištu. Isporučuje se izravno iz EU skladišta, tako da ne podliježe dodatnom plaćanju carine i/ili PDV-a.

Dolazi sa 6,35-inčnim zaslonom, pokretan je MediaTekovim Helio P60 procesorom, ima 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Cijena ovog uređaja u Tomtopu iznosi samo 127,49 erua. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.