Ostalo

HONOR Magic V2 najavljuje novu eru preklopnih pametnih telefona

Zaboravite sve što ste dosad mislili o preklopnim pametnim telefonima! HONOR Magic V2 najtanji je preklopni mobitel na svijetu, tehnološko čudo koje u potpunosti redefinira i najavljuje novu eru ove vrste pametnih telefona, a konačno je dostupan u prodaji i u Hrvatskoj. Ova najnovija inovacija globalnog tehnološkog brenda HONOR pokazuje kako se revolucionarna tehnologija besprijekorno stapa sa sofisticiranim, elegantnim dizajnom. Odsad možete zaboraviti na glomazne i nezgrapne uređaje – HONOR Magic V2 predvodnik je stila u laganom pakiranju.               

Razvoj HONOR-ove najnovije inovacije trajao je čak dvije godine – cilj je bio stvoriti tehnološki napredniji uređaj, koji karakterizira i istančana estetika. Od bešavnih šarki, prvih izrađenih pomoću tehnologije 3D ispisa za preklopne uređaje, do vrhunskih materijala, HONOR Magic V2 sinonim je za modernu eleganciju, transformativni uređaj koji mobilno iskustvo podiže na jednu potpuno novu razinu.

Brojke poput "231 g" i "9,9 mm debljine" u početku se mogu činiti apstraktnima, no prava čarolija leži u njegovoj svakodnevnoj upotrebi. Kada držite HONOR Magic V2, njegova lagana priroda (231g) zauzima središnje mjesto, pa na taj način parira nekim od najtanjih i najpopularnijih nepreklopnih vodećih pametnih telefona na tržištu. Sa samo 9,9 mm kada je preklopljen, njegov tanak profil ga izdvaja od svega što je dosad viđeno kada su u pitanju preklopni pametni telefoni.

Naravno, važni su i materijali. Zrakoplovna legura titana ugrađena u šarku nije tu samo zbog izdržljivosti; radi se o osiguravanju da snaga ne dolazi nauštrb vrhunskog osjećaja. Uređaj je završno glatko poliran, što i doprinosi ukupnom laganom dizajnu HONOR-a Magic V2. Ali nemojte zamijeniti uglađenost s krhkošću — ovaj uređaj može izdržati svakodnevne avanture, a karakterizira ga impresivna funkcionalnost sa sofisticiranom estetikom.

HONOR razumije da lijepo dizajniran preklopni uređaj malo vrijedi ako ne pruža vrhunsko korisničko iskustvo. U središtu ove tvrdnje je sama šarka – HONOR Magic V2 testiran je kako bi izdržao više od 400.000 savijanja, što je itekako važno budući da su pametni telefoni sastavni dio naših života. Zahvaljujući preciznoj proizvodnji, nabori zaslona su minimalizirani, što korisnicima omogućuje uživanje u velikom, rasklopljenom zaslonu bez oštrog vizualnog prekida.

Dvostruki zaslon donosi još jedan sloj svestranosti ovog impresivnog uređaja. Vanjski zaslon obrađuje brze zadatke i s lakoćom zadovoljava potrebe u pokretu. Ali, kada žudite za impresivnim iskustvom bez ometanja, rasklopljeni zaslon pretvara se u tablet. Bilo da se radi o gledanju filmskih hitova, uređivanju kreativnih radova ili uživanju u mobilnom igranju, veliki zaslon djeluje prostrano, ali nije nezgrapan. HONOR inženjeri bili su pedantni kako bi ovaj prijelaz bio neprimjetan, dodatno pridonoseći intuitivnoj upotrebljivosti HONOR-a Magic V2.

HONOR Magic V2 ima i izdašnu dvoćelijsku silikonsko-ugljičnu bateriju od 5000 mAh u kombinaciji s munjevito brzim – brzim punjenjem od 66 W. Baterija može izdržati cjelodnevne izlete – snimanje fotografija, pregledavanje društvenih medija i praćenje e-pošte bit će bez stresa, bez brige oko potrebe za dopunom sredinom poslijepodneva. Čak i kada je potrebno ponovno punjenje, te munjevite brzine punjenja smanjuju vrijeme prekida rada.

Osim vrhunskih performansi, HONOR Magic V2 mijenja budućnost preklopnih pametnih telefona. Lagan je, moćan, pouzdan i istinski prekrasan za interakciju te predstavlja spoj vrhunske izrade i svakodnevne praktičnosti.

HONOR Magic V2 dostupan je u prodaji kod mobilnih operatera te kod maloprodajnih partnera, u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 EUR.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/   

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia         

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska