HT ponuda za turiste: Tjedan dana FLAT interneta za 80 kuna

Unlimited

Iz Hrvatskog Telekoma javljaju da su uveli neograničeno surfanje za turiste u Hrvatskoj i to u vidu posebne prepaid ponude. SIM kartica košta 85 kuna, a može se kupiti na prodajnim mjestima HT-a, Tiska, iNovina, u Hrvatskoj pošti, te na INA i Tifon benzinskim crpkama.

Za 80 kuna turisti će dobiti neograničen pristup internetu u trajanju od tjedan dana i to po 4G brzinama do 75 Mbps, tamo gdje je LTE signal dotupan. Na ostalim mjestima koristit će se 3G mreža.

– neograničen podatkovni promet tijekom sedam dana (uz 4G brzine, gdje god je to moguće);

– SIM karticu za sve tipove uređaja (standardnu, micro i nano SIM karticu u jednom);

– pet kuna na računu.

Cijena paketa iznosi 85 kuna, a dostupan je na T prodajnim mjestima, kioscima Tisak i iNovine, na lokacijama Hrvatske pošte te benzinskim postajama INA i Tifon.

Svi turisti mogu aktivirati i posebne prepaid opcije:

– Flat Surf – za samo 80 kuna tjedno omogućava sedam dana neograničenog surfanja. Ovu opciju turisti mogu aktivirati nakon što potroše prvih sedam dana neograničenog surfanja, uključenog u paket;

– Europe 30 – opcija koja za cijenu od 30 kuna tjedno omogućava 30 minuta razgovora prema svim Europskim zemljama (izuzev Ujedinjenog Kraljevstva, Ukrajine, Monaka i Finske).

Pojedinosti o ovoj ponudi dostupne su na stranici https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT