HTC planira povratak, ali na tržišta s većom kupovnom moći

Od HTC-a već dugo nismo vidjeli poštenog flagshipa, no to ne znači da se kompanija predala. Prema najnovijoj izjavi novog izvršnog direktora Yvesa Maitresa, HTC planira veliki povratak s novim top modelima „kada za to dođe vrijeme“, a fokusirat će se na tržišta s većom kupovnom moći.

U HTC-u su očito shvatili da se s kineskom konkurencijom ne mogu nadmetati čak ni u srednjem cjenovnom razredu, a kamoli u nižem, tako da ova nova strateška odluka uopće ne čudi.

Ova tajvanska kompanija je prije nekoliko godina jedan dio svojih inženjera i pogona prodala Googleu, vjerojatno zbog sprječavanja neprijateljskog preuzimanja od strane neke veće kineske kompanije, i tako istovremeno osigurala prihode proizvodeći njihove Pixele, a dijelom se orijentirala i na proizvodnju uređaja za virtualnu stvarnost.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]