Android

Huawei P60, Huawei Mate X3 i Huawei Watch 4 stižu 23. ožujka?

Usprkos poteškoćama uzrokovanim američkim sankcijama, Huawei nastavlja lansirati nove proizvode. Tako će 23. ožujka, ako je vjerovati glasinama, predstaviti nove uređaje koji uključuju Huawei P60 seriju telefona, preklopni model Huawei Mate X3, te novi Huawei Watch 4.

P60 bi trebao donijeti nove standarde kad je kamera mobitela u pitanju, s fokusom na noćno zumiranje i općenito podizanje kvalitete noćne fotografije za još jednu razinu.

S druge strane, novi preklopni Huawei Mate X3 bi trebao doći kao izravni nasljednik modela Mate X2, te bi trebao slijediti njegovu logiku otvaranja na „pravu“ stranu.

Na Huaweijevom eventu na koncu možda ugledamo i za kineski tržište nedavno najavljeni pametni sat koji u sebi krije bluetooth slušalice, što je jedna od zaista korisnih inovacija, dok bi glavnu ulogu ipak trebao imati novi Watch 4, s naglaskom na dodatno poliranje dizajna.

Bilo kako bilo, s nestrpljenjem očekujemo nove uređaje iz Huaweija, a hoće li oni zaista svjetlo dana ugledati 23. ožujka kao što se špekulira, saznat ćemo uskoro.