Ostalo

Iako je rasprodaja Bonk coina privukla pozornost, stručnjaci favorizuju drugi coin

Bonk coin iz Solane je nedavno doživio nagli uspon, dosegnuvši rekordnu cijenu u Prosincu 2023. Međutim, nakon što je pao na najnižu razinu u 2024, BONK coin sada pokazuje ponovni uzlazni trend, s porastom od preko 10% u posljednjih 24 sata i preko 30% u tjedan dana. Unatoč tome, njegova volatilnost donosi značajne rizike za ulagače. S druge strane, novi meme coin, SMOG, lansiran na Solaninom Jupiter DEX-u, izaziva veliki interes, što postavlja pitanje može li SMOG ugroziti poziciju BONK coina.

Fluktuacija BONK coina - beskonačno osciliranje

U neočekivanom preokretu, Bonk coin sa šarmantnom temom pasa zasnovana na Solana (SOL) blockchainu, doživio je značajan porast u trading volumenu. Postigao je impresivni rast od 26% u samo jednom danu. Ovaj nagli skok u trading obimu pratio je iznenađujući rast cijene BONK-a. To je dočekano s oduševljenjem od strane entuzijasta kao epohalni povratak digitalne imovine.

Analitičari tržišta ističu da takva povećana volatilnost često potiče veću aktivnost trgovanja, s iskusnim trejderima koji se trude iskoristiti fluktuacije radi povećanja profita. Trenutno, BONK coinom se trguje po cijeni od 0,0000134 dolara, što predstavlja rast od impresivnih 10% u odnosu na prethodni dan.

Štoviše, BONK coin je doživio značajan porast od 30% tijekom prethodnog tjedna. Međutim, mjesečni grafikon otkriva da je meme coin gotovo izgubio 2% svoje vrijednosti. Nakon blagog pada, sada se ponovno kreće prema gore.

 

Ukupni trading volumen BONK coina u posljednjih 24 sata premašio je 240 milijuna. Ta činjenica sugeriše moguće ponovno buđenje interesa za ovu kriptovalutu. Ipak, BONK coin pokazuje značajne fluktuacije, postavljajući pitanje je li ulaganje u njega isplativo.

Kripto stručnjaci prepoznaju potencijal novog meme coina, ali istovremeno upozoravaju na povezane rizike. Trenutačno, njihova pozornost je usmjerena na novu meme kriptovalutu zasnovanu na Solani pod nazivom SMOG. Dinamika kripto tržišta i dalje je nepredvidiva. No, ulagači i analitičari željno prate što će se dogoditi sljedeće. Rasprava o tome je li BONK ili SMOG bolja investicija i dalje je predmet intenzivnih diskusija među stručnjacima.

Ima li SMOG coin potencijal rasta od 100 x?

Potpuno novi kripto token, nazvan SMOG, stigao je na scenu s bljeskom 7. Veljače 2024., osvajajući srca investitora diljem svijeta svojim eksplozivnim debijem. U nevjerojatno kratkom vremenu od lansiranja, ovaj token je zabilježio rast od nevjerojatnih 1000%. To je izazvalo uzbuđenje među vodećim figurama u kripto zajednici. Predviđanja o cijeni ovog coina već su počela kružiti, obećavajući svijetlu budućnost za ovog novog coina na tržištu.

 

Ovaj posebni token omogućuje vlasnicima ulazak u ekskluzivnu i visoko cijenjenu kripto zajednicu nazvanu "Zmajeva Dvorana". Ideja iza ovog meme coina je inventivno povezana s godinom Zmaja u kineskom zodijaku, što mu daje nevjerojatnu privlačnost.

Nakon spektakularnog početka na Jupiter DEX-u, Smog je doživio eksplozivni rast i sada se trguje po cijeni od 0,0712 dolara. U proteklih 24 sata, SMOG je zapravo zabilježio dobitak od preko 15%, a čini se da uzlazni trend još uvijek nema naznake završetka.

 Kupite SMOG tokene

Koja je osnovna značajka SMOG-a i kako se dolazi do tokena?

SMOG se ambiciozno nastoji etablirati kao vodeći token u svijetu kriptovaluta, nudeći jedinstven pristup koji se udaljava od uobičajenih doge memova. Umjesto da se osloni na već uhodane koncepte, ovaj projekt hrabro korača uz odvažnog zmaja koji će se suprotstaviti svakom protivniku.

 

Lansiranje se odvija na Jupiteru, što dodaje dozu mističnosti i nevjerojatnosti ovom poduhvatu. Token je dostupan svima pod jednakim uvjetima, pružajući jednak pristup svim ulagačima bez obzira na veličinu njihovog džepa.

Glavna faza fokusa je sada na airdropu, gdje korisnici mogu prikupiti bodove koji će im omogućiti veći udio u potu. Put prema uspjehu podijeljen je u tri ključne faze:

  • Početni razvoj projekta
  • Uspješno lansiranje tokena
  • Postizanje potpune dominacije u sektoru meme coina

Svaka faza je ključna za ostvarenje ciljeva SMOG-a i za osiguranje njegove pozicije kao neprikosnovenog lidera u svijetu meme coina.

 Kupite SMOG tokene

Kako nabaviti SMOG token?

SMOG se čini kao budući veliki igrač, možda čak i veći od nedavno popularnog BONK-a. Planirate li investirati u SMOG? S obzirom na rastuću popularnost Solane i konstantnu maniju oko kripto mem coina, SMOG se pojavljuje u pravo vrijeme. U nastavku vam predstavljamo jednostavni vodič o tome kako doći do SMOG tokena dok je projekt još uvijek u razvoju:

  • Nabavite SOL, USDT, USDC ili druge kriptovalute putem poznatih kripto burzi.
  • Koristite novčanik koji podržava Solanu, kao što je Phantom, kako biste se povezali s decentraliziranim razmjenama.
  • Zamijenite svoje sredstva za SMOG tokene na platformama poput Jupiter Aggregatora, Birdeyea ili drugih DEX-ova na Solana blockchainu.
  • Pratite SMOG društvene kanale poput Twittera, Discorda i Telegrama kako biste ostali u toku s najnovijim vijestima.

S obzirom na nadolazeću kinesku Novu godinu, koja obilježava početak Godine Zmaja, SMOG ima priliku da iskoristi kreativni dizajn i simbole povezane s Zmajskim Zodijakom. Ovo može potaknuti interes za Solanu i podići angažman unutar zajednice.

Kupite SMOG tokene