Sponzor

Koje kriptovalute kupiti u 2024. godini?

Na kripto tržištu trenutno se osjeća uzbuđenje zbog brzog rasta. Inteligentni ulagači pažljivo prate mogućnosti pored dominantnih igrača kao što su Bitcoin i Ethereum. Ipak, pronalaženje koje kriptovalute kupiti, a koje bi mogle donijeti najveće povrate ulaganja u 2024. godini može biti izazovno.

Pet kriptovaluta ističu se kao obećavajući kandidati za značajani rast. S ukupnom tržišnom kapitalizacijom koja premašuje 2 trilijuna dolara i sve većom pozornošću usmjerenom prema kripto tržištu, stvara se prilika za skok cijena ovih digitalnih valuta u nadolazećim mjesecima. Ovaj tekst istražuje ključne pokretače na koje treba obratiti pažnju na ovom živopisnom kripto tržištu.

Najbolje kriptovalute za ulaganje u 2024. - Koje kriptovalute kupiti i zašto?

Kriptovalute s obećavajućim potencijalom za značajan rast u 2024. godini, a koje preporučujemo za kupnju su sljedeće.

  1. Dogecoin20 - nudi visoke stope APY-a i pasivne nagrade za staking
  2. Green Bitcoin - omogućava predviđanje cijene Bitcoina nudeći visoku stopu uloga
  3. SpongeV2 - omogućuje Play-to-Earn s mogućnošću zarade SPONGEV2 tokena
  4. Smog - obećava impresivan rast u 2024.
  5. Bitcoin - oblikuje tržišnu dinamiku i privlači sve veću pažnju ulagača

Dogecoin20

Za one koji su zainteresirani za iskorištavanje popularnosti meme coina, Dogecoin20 (DOGE20) je vrijedan razmatranja koje kriptovalute kupiti. Ovaj projekt inspiriran fenomenom Dogecoina, rezervirao je 15% od ukupnog broja od 140 milijardi tokena isključivo za poticanje sudionika kroz pasivne nagrade za staking.

 

Statistike su zaista privlačne ranim investitorima u DOGE20. Ovaj potencijalno profitabilan token omogućuje zaradu APY-a od čak 290% samo za sudjelovanje u ekosustavu.

Ovo znači da ulagači mogu iskusiti koristi viralnosti meme coina uz stabilne i redovite prihode od tokena. Dodatno, pretprodaja DOGE20 već je privukla preko 2,8 milijuna dolara od investitora, nudeći im mogućnost pristupa po cijeni od samo 0,0002 dolara po tokenu.

S Uniswap listingom u bliskoj budućnosti, potencijalni rast DOGE20 je impresivan stvarajući još jednu priliku za ulagače koji traže kriptovalutu s mogućnošću rasta.

 Posjetite Dogecoin20 pretprodaju

Green Bitcoin

Još jedan potencijalno obećavajući token koji bi mogao pružiti rast usred trenutačnog tržišnog pada je Green Bitcoin (GBTC). Ovaj projekt inovativno koristi prvi svjetski model "Gamified Green Staking", koji se oslanja na Ethereum-ov Proof-of-Stake konsenzusni mehanizam.

 

Jedna od ključnih prednosti Green Bitcoina je minimalna potrošnja energije po transakciji zahvaljujući ovom mehanizmu. Upravo ta značajka ga čini atraktivnim za investitore koji su svjesni ekoloških problema.

Osim toga, korisnici imaju priliku sudjelovati u izazovima predviđanja cijene Bitcoina kako bi zaradili dodatne GBTC bonuse, uz impresivnu osnovnu stopu uloga od 92% godišnje. S pretprodajom u punom jeku i već 64% ponude GBTC-a uloženo, Green Bitcoin pokazuje obećavajući početak.

GBTC tokeni dostupni po pristupačnoj cijeni od samo 1,068 dolara, što čini Green Bitcoin potencijalnim skrivenim draguljem koji vrijedi istražiti.

 Posjetite Green Bitcoin pretprodaju

Sponge V2

S obzirom na nadolazeću P2E igru i ambiciozne planove za generiranje prihoda, mnogi se pitaju koje kriptovalute kupiti. Osim gore navedenih, Sponge V2 bi mogao biti intrigantan izbor zbog svojih potencijalnih mogućnosti zarade i zajednice koja ga podržava.

 

Početkom 2024. Sponge V2 postala je jedna od najomiljenijih meme kriptovaluta, privlačeći sve veći broj odanih sljedbenika tijekom proteklih mjeseci.

Nasljednik originalnog Sponge tokena ima velike ambicije. Nedavna migracija na Polygon smanjila je transakcijske naknade i otvorila vrata za integraciju Play-to-Earn (P2E).

Ova nadolazeća P2E igra će sadržavati utrke inspirirane klasičnom Mario Kart franšizom, omogućujući igračima da zarade više Sponge V2 tokena.

Unatoč trenutnoj cijeni od 0,00246 dolara po tokenu, Sponge V2 je znatno niži od svojih nedavnih najviših vrijednosti.

Uz Sponge V2 protokol za ulaganje, igrači će imati mnogo načina za generiranje ponavljajućeg tokeniziranog prihoda. Međutim, token ostaje listiran na raznim vodećim burzama i održava strastvenu zajednicu. Navedene značajke bi ga mogle učiniti privlačnim za kupnju u 2024. godini. 

 Posjetite Sponge V2 pretprodaju

Smog

Smog token ($SMOG) brzo se uspio pozicionirati kao jedna od najperspektivnijih kriptovaluta za ulaganje. Obećava da će postati vodeći meme coin 2024. godine, uz potencijalno najveći Solana airdrop u povijesti.

 

Od svog dolaska na kripto scenu u Veljači 2024, Smog token ($SMOG) je ostvario izvanredan rast. Interes za ulaganje u ovaj meme coin bio je primjetan od samog početka. Kako su investitori postajali svjesni njegovog potencijala, njegova popularnost je rasla.

Formiranje zajednice od preko 35 tisuća članova u tako kratkom vremenu jasan je pokazatelj da bi $SMOG mogao postati dominantan meme coin na tržištu. Očekuje se da će tijekom 2024. godine ostvariti impresivne rezultate, ispunjavajući očekivanja svojih investitora.

Investitori u $SMOG-u nadaju se značajnom rastu vrijednosti. Također, stručnjaci iz kripto svijeta prepoznaju potencijal ovog meme coina. Stoga, ulaganje u $SMOG može biti izvrsna prilika za brzi povrat ulaganja.

Iskoristite priliku i pridružite se ovom visoko potencijalnom meme coinu prije nego što postigne eksplozivan rast.

 Posjetite pretprodaju Smog tokena

Bitcoin

Bitcoin predstavlja vrhunsku imovinu s najvećom tržišnom kapitalizacijom među svim kriptovalutama. Ima ključnu ulogu u oblikovanju cjelokupne dinamike tržišta i utječe na ponašanje ulagača u širem kripto svijetu.

 

Razumijevanje ovih povezanosti ključno je za nove ulagače koji žele uspješno navigirati kroz kompleksnost kripto tržišta. No, kada je riječ o Bitcoinu, situacija je dodatno složena zbog njegove prirodne dinamike ponude. Osim toga, sve je veća potražnja koju generiraju glavne institucije putem nedavno pokrenutih spot Bitcoin ETF-ova.

Svi oni koji razmišljaju o tome koje kriptovalute kupiti, trebaju imati na umu da postoji Bitcoin i ostale digitalne valute. Priča o Bitcoinu kao "digitalnom zlatu" nikada nije bila tako snažna. Predstojeće prepolovljenje u 2024. godini dodatno će ojačati njegovu poziciju u portfeljima investitora.

Posjetite Dogecoin20 pretprodaju