Apple

Korisnici se žale na baterije iPhonea 14 već nakon 11 mjeseci. Provjerite u kakvom je stanju vaša

iPhone 14 serija predstavljena je prije otprilike 11 mjeseci, da bi nedugo nakon toga Apple započeo s njihovom isporukom. To bi u pravilu trebalo značiti da su ovi uređaji još uvijek relativno novi i „zdravi“.

Međutim, kako javlja iMore, velik broj korisnika se žali na baterije ovih uređaja, kako iPhonea 14, tako i iPhone 14 Pro modela.

Povezano: iPhone 15: sve što možemo očekivati

Na društvenim mrežama su se pojavile objave i screenshotovi koji svjedoče da se kapacitet baterije mnogih iPhonea 14 u ovih manje od 11 mjeseci spustio na razinu ispod očekivane. Mnogi korisnici javljaju da im je „zdravlje“ baterije palo na 90% pa čak i ispod, no to nije pravilo, budući da mnogi drugi svjedoče o 95% i boljem statusu. Nitko u ovom trenutku ne može potvrditi u čemu je problem, iako neki spominju ljetne vrućine u mnogim krajevima svijeta. Istini za volju, ovo ljeto jest vruće, no teško je reći jesu li baš vrućine uzročnik ovih događanja.

Povezano: 10 načina kako produljiti životni vijek baterije mobitela

U svakom slučaju, ako već niste, provjerite u kakvom je stanju baterija vašeg iPhonea, kako biste eventualno dobili zamjenu dok je vaš uređaj još pod jamstvom. Detalje o tome kako pronaći informacije o zdravlju baterije iPhonea, moćete pronaći na Appleovoj službenoj stranici.