LG G8 ThinQ – procurio službeni render

Bilo je samo pitanje vremena kad će se na bespućima interneta pojaviti i službeni render LG-a G8 ThinQ, koji će svjetlo dana službeno ugledati 24. veljače u Barceloni.

Prema onome što iz priloženog možemo vidjeti, novi LG-ev top model se fizički neće previše razlikovati od prethodnika, od kojeg je iz nekog razloga preuzeo prošlogodišnji zub, iako su drugi proizvođači odavno ponudili nova rješenja smještaja prednje kamere, kao npr. suza ili rupica.

Ipak, s donje strane je vidljiva manja brada, a vidimo da će G8 imati i 3,5 mm audio utor. Što se ostalih detalja tiče, zaslon će imati dijagonalu od 6,1 inča, pogonski stroj će biti novi Snapdragon 855 u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, dok će osnovni model ponuditi 128 GB interne memorije. Prema istom izvoru, G8 će sadržavati i utor za memorijsku karticu, dok će kapacitet baterije biti 3400 mAh.

Na poleđini se očito nalazi dvostruka kamera o kojoj za sada nema detalja, a vidljiv je i klasični čitač otisaka prstiju, što je još jedna stavka u kojoj će G8 kaskati za konkurencijom.

Najgori dio je cijena, za koju se špekulira da bi za početni model mogla iznositi 900 dolara,. Zato se toplo nadamo da će nas LG u Barceloni ipak nečim iznenaditi kako bi takvu cijenu opravdao.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT