Aplikacije Apple Android

Microsoft sada i formalno predstavio Copilot Pro po cijeni od 20 dolara mjesečno

Microsoft je danas i formalno predstavio Copilot program za širu upotrebu kod individualnih i poslovnih korisnika. Iako je već ranije bilo dostupan za Android te potom i za Apple uređaje, Microsoft je danas objavio i neke nove detalje.

Naime, Copilot je do sada bio dostupan u besplatnoj verziji, no Microsoft sada proširuje njegove mogućnosti dodavanjem opcija koje se plaćaju. Tako je nastao Copolit Pro, koji sadrži mnoge naprednije funkcije umjetne inteligencije. Cijena korištenja ove verzije je 20 dolara mjesečno. Nije jeftino, ali ako vam baš treba, vjerojatno ćete naći načina da i ovu pretplatu uvstite u svoju postojeću kolekciju.

Microsoft je također odlučio dodati Copilot i u Microsoft 365 pretplatu za iOS i Android, no za sada još nije poznato kad će ta opcija biti dostupna.

Malo pomalo, Microsoft preuzima značajnu ulogu na području umjetne inteligencije, uspješno implementirajući ChatGPT-4 u Copilot asistenta, čime je stekao određenu prednost u odnosu na najveću konkurenciju – Google. Ovo je nedavno rezultiralo i snažnim porastom vrijednosti Googleovih dionica, te je prije nekoliko dana po tržišnoj kapitalizaciji pretekao Apple, koji se na tronu nalazio dulje vrijeme.