Ostalo

Nabavite Windows 10 za 7,35 € i spremni ste za besplatnu nadogradnju na Windows 11Sa sustavom Windows 11 koji je pred vratima, buka iza ovog novog OS -a veća je nego ikad. Ovaj najnoviji službeni Microsoftov OS najavljen je za izlazak 5. listopada ove godine i sjajna vijest je da će biti potpuno besplatna za postojeće korisnike sustava Windows 10.

Značajke sustava Windows 11
Čist dizajn - Windows 11 svojim će korisnicima ponuditi novi minimalistički i čist dizajn. S pastelnim nijansama, zaobljenijim kutovima na Exploreru i ikonama te preinakom početnog izbornika, što će vizualno iskustvo podići na potpuno novu razinu.

Podrška za Android aplikacije
Novi OS će također podržavati Android aplikaciju izravno iz Microsoftove trgovine. To znači da sada možete koristiti Android aplikacije na izvornom OS-u bez instaliranja druge aplikacije treće strane.

Personalizirajte svoje računalo pomoću widgeta
Još jedna značajna promjena na popisu značajki sustava Windows 11 su widgeti. Sjećate li se widgeta koje smo voljeli u Windows Vista OS? Pa, sada možete uživati ​​u njima i još mnogo toga s programske trake Windows 11. Također podržavaju potpunu prilagodbu kako bi se vaše računalo osjećalo kao vaše.

Olakšavanje multitaskinga
Najnovija značajka nazvana Snap Groups i Snap Layouts omogućuje korisnicima da vide sve aplikacije koje trenutno koristite na programskoj traci. To rezultira boljim mogućnostima obavljanja više zadataka i prijelazom s jednog monitora na drugi.

Besplatna nadogradnja
Microsoft je najavio da će nadogradnju za Windows 11 besplatno ponuditi svojim postojećim korisnicima sustava Windows 10 na odgovarajućim računalima.
To znači da sve dok ste kupili Windows 10, možete izabrati nadogradnju bez ikakvih dodatnih troškova. Stoga, u slučaju da nemate Windows 10 na računalu, najbolje je nabaviti ga odmah. GoDeal24.com nudi vam najbolje ponude za sigurna, jednostavna i ekonomična rješenja za softver Windows 10.

– Posebna ponuda bez kupona –

– 45% POPUSTA NA PRODAJU s kuponom: SGO45

– 60% POPUSTA na ostale proizvode s kuponom: SGO60

Alati za vaše računalo