Nagradni natječaj: okini fotografiju i osvoji vrijednu nagraduU ovim vrućim ljetnim danima svako osvježenje je dobro došlo. Ako ste na moru, odnosno na plaži, sasvim sigurno imate dovoljno motiva, a još bolje ako imate neki od mobitela s vrhunskim kamerama kao što je Huawei P30 lite s trostrukom 48 MP kamerom.

Ako niste na moru nema veze, okinite fotografiju kako vi provodite ljetne dane, natočite si hladno piće, a mi ćemo se pobrinuti za dodatno podizanje raspoloženja.

Od danas kreće novi nagradni natječaj u kojem nema puno mudrosti. Dovoljno je uključiti fotić na vašem mobilnom uređaju, prepustiti se kreativnosti i okinuti najbolju fotku. Ako smatrate da je dovoljno kreativna i da zaslužuje nagradu, okačite ju u komentaru na našu objavu na Facebooku, u razdoblju od 01.07. do 15.07., a mi ćemo odabrati tri najbolje koje će odnijeti sljedeće nagrade:Prva nagrada je Zhiyun Photo Smooth 4 stabilizator za vaš smartfon, pomoću kojeg ćete postići još bolje rezultate u fotografiji i snimanju videa.Druga nagrada je Hama Slimline Basic digitalni okvir za slike, na kojem na tradicionalan način možete izložiti vašu digitalnu fotografiju, te ju po potrebi zamijeniti drugom.Treća nagrada je Huawei 360 panorama kamera koja, kao što joj samo ime kaže, pokriva kut od 360 stupnjeva, a može snimiti fotografije u 5K rezoluciji te video u 2K.

Ako u prvom krugu ovog nagradnog natječaja ne osvojite nagradu, ne očajavajte, jer drugi krug će krenuti odmah nakon 15. srpnja.