Sponzor

Najbolje kriptovalute za ulaganje 2024.

Ulaganje u kriptovalute zahtijeva duboku analizu i temeljito razumijevanje tržišta. Dok se Bitcoin i Ethereum ističu kao vodeće kriptovalute, pravi potencijal za iznenađujući rast može ležati u manje poznatim kriptovalutama.

Često se na putu prema iznimnim povratima s kripto tržišta susrećemo s pažljivo promišljenim ulaganjima koja obuhvaćaju futurističke perspektive. Naše istraživanje “najbolje kriptovalute u 2024. godini” pružiti će vam uvid u tradicionalne, ali i nove opcije ulaganja, uz naglasak na tržišnim trendovima koji obećavaju eksplozivan rast.

Najbolje kriptovalute za kupnju u 2024. – top 6

Ovih 6 vrhunskih kriptovaluta su izbori koji mogu promijeniti igru u digitalnoj imovini i blockchain tehnologiji u 2024. Ako tražite sljedeći korak u vašem investicijskom putovanju, ne propustite priliku da istražite ove opcije.

  1. Dogecoin20 – kombinira PoS konsenzus, pasivne prihode i čvrstu tokenomičku strukturu
  2. Green Bitcoin - pruža korisnicima dinamičan ekosustav za pasivnu zaradu unutar kripto svijeta
  3. Sponge V2 - pruža visoke APY stope i potencijalno značajan povrat
  4. 5th Scape - omogućuje istraživanje tehnoloških mogućnosti spajajući granice virtualnog i stvarnog svijeta
  5. Solana - podržava pametne ugovore i decentralizirane aplikacije te ostvaruje izvanrednu efikasnost
  6. BNB - ERC-20 token za plaćanje na Binance burzi s širokom primjenom

Dogecoin20

Dogeocin20 je planirana kao ultimativna evolucija Dogecoina, koja će voditi ovaj omiljeni meme coin Elona Muska prema održivoj budućnosti.

 

Sa svojim novim Proof of Stake (PoS) konsenzus mehanizmom, pasivnim prihodima i čvrstom tokenomičkom strukturom, Dogecoin20 će graditi na temeljima Dogecoinove platforme i trčati utrku za meme coine povezane s Dogeom.

Svi koji ulažu svoje DOGE20 tokene bit će nagrađeni tokenima proporcionalno svom udjelu u fondu ulaganja. Pretprodaja za Dogecoin20 ($DOGE20) ima manje od milijun dolara preostalih sredstava nakon što je u manje od tjedan dana prodano enormnih 5,5 milijuna dolara ovog novog meme coina.

S ciljem prikupljanja ukupno 6,3 milijuna dolara, ostaje manje od milijun dolara DOGE20 koji se mogu kupiti prije zatvaranja pretprodaje. To je posljednja prilika da postanete rani korisnik ovog novog meme coina.

Posjetite Dogecoin20

Green Bitcoin

Green Bitcoin je ERC-20 token koji uvodi revolucionarni, održivi model ulaganja nazvan "Gamified Green Staking", omogućujući pasivno generiranje prihoda. Označen simbolom GBTC, ovaj koncept mijenja način investiranja kombinirajući nagrade s ulaganjem, pružajući privlačnu i ekološki osviještenu priliku za zaradu unutar kripto svijeta.

 

Nagrade se inteligentno prilagođavaju prema razini ulaganja korisnika, stvarajući dinamičan i inkluzivan ekosustav u kojem svaki sudionik igra važnu ulogu.

S Gamified Green Staking modelom, Green Bitcoin omogućuje sudionicima ostvarivanje značajnih nagrada, uključujući bonuse do 100%. Redovni tjedni izazovi dodaju uzbuđenje i dinamiku staking procesu, a očekuju se i buduće igraće značajke koje obećavaju uzbudljiva ažuriranja.

 Posjetite Green Bitcoin

Sponge V2

Sponge V2 spada u najbolje kriptovalute, a ističe se po svom jedinstvenom pristupu lansiranju. Prvim korisnicima ponudio je dvije opcije: ili su mogli kupiti Sponge V1 i uložiti ga putem web stranice Sponge, ili su mogli uložiti postojeće Sponge V1 tokene. Distribucija Sponge V2 tokena temeljila se na količini i vremenskom periodu uloženih V1 tokena.

 

S fokusom na izgradnju robusnog ekosustava, Sponge V2 uvodi inovativnu funkciju "stake-to-bridge" kao svoj temeljni element. Ova funkcija omogućuje jednostavnu tranziciju i integraciju Sponge za Sponge V2 na mrežu Polygon.

Projekt je postigao značajan zamah, s preko 9 milijardi SPONGE tokena uloženih, što je premašilo prag od 30 milijuna dolara na Staked i Bridged platformama. Nadalje, Sponge V2 nudi impresivne APY stope, koje premašuju 430% na Polygonu i 170% na Ethereumu.

SPONGEV2 trenutno ostvaruje uspjeh u trgovanju. S početnim ulaganjem od 1,1 milijun dolara, ovaj projekt bi potencijalno mogao donijeti značajan povrat, vjerojatno do 100x na temelju povijesnih tržišnih ograničenja.

 Posjetite Sponge V2

5th Scape

Posjedovanje 5SCAPE kriptovalute, osnovne valute 5thScape projekta, označava držanje ključa za budućnost virtualne stvarnosti (VR). Ovaj inovativni projekt obećava donijeti revolucionarne promjene u načinu na koji doživljavamo igre i zabavu.

 

5thScape će razbiti granice između virtualnog i stvarnog svijeta. Vlasnicima ovih tokena omogućiti će da istraže tehnološke mogućnosti budućnosti na način koji dosad nije viđen. S rastućom potražnjom za tehnologijom povezanom s VR-om u godinama koje dolaze, ulagači mogu očekivati stabilan rast vrijednosti tokena 5SCAPE.

Postanite dio ovog projekta koji je spreman za budućnost već u njegovim ranim fazama i otvorite vrata novim razinama financijskih mogućnosti. Investitori bi trebali detaljno proučiti bijeli papir kako bi bolje razumjeli temeljne vrijednosti projekta i buduće planove.

 Posjetite 5th Scape

Solana

Kada se spominju najbolje kriptovalute neizostavna je Solana. Ova kriptovaluta ističe se kao blockchain platforma visoke performanse za kriptovalute koja podržava pametne ugovore i decentralizirane aplikacije. Koristeći mehanizam konsenzusa dokaza udjela s niskom preprekom za sudjelovanje, zajedno s vremenskim oznakama transakcija, Solana postiže iznimnu efikasnost.

 

Njena sposobnost obrade do 65 000 transakcija u sekundi (TPS) značajno nadmašuje Bitcoinovih 7 TPS-a i Ethereumovih 30 TPS-a. Inovacije poput Firedancer-a kontinuirano unaprjeđuju brzinu i funkcionalnost Solane. Za razliku od drugih projekata poput Polkadota i Ethereuma, Solana se drži jednostrukog blockchain modela (sloj 1) i ne prebacuje operacije na povezane lance (sloj 2).

Solana je obećavajući projekt s velikom podrškom i povjerenjem zajednice. Njena snaga leži u talentiranom i naprednom timu. Iako još uvijek u beta fazi, Solana je već pokazala izvanrednu funkcionalnost s desecima milijardi potvrđenih transakcija. Štoviše, Solana je krenula s skromnim počecima, bez masivnih investicija rizičnog kapitala, već je postupno izgrađivala svoj put. Ove činjenice naglašavaju blistavu budućnost i impresivne rezultate koje je Solana već ostvarila.

BNB

Binance Coin (BNB) je ERC-20 token izgrađen na Ethereum mreži, koji se koristi za plaćanje naknada tijekom trgovanja na Binance burzi. Trenutno je jedna od 30 najbolje rangiranih kriptovaluta na svijetu s tržišnom kapitalizacijom od preko 1,3 trilijuna ZAR. Binance je poznata burza koja povezuje kupce i prodavače. Pri tome osigurava visoku likvidnost i brzu obradu naloga po najboljim mogućim cijenama.

 

BNB ima široku primjenu, uključujući ulaganje u start-upe i ICO-e putem programa Binance Launchpad. Korištenjem BNB-a za plaćanje, korisnici mogu ostvariti popuste na naknade za trgovanje na Binance burzi, pri čemu se popusti smanjuju tijekom godina članstva.

Podrška raznih partnerstava doprinijela je širenju upotrebe BNB-a, dok platforma Binance ima plan otkupa koji koristi 20% dobiti za otkup BNB tokena. Dosad je Binance Coin prošao kroz 7 spaljivanja, tijekom kojih je ukupna ponuda smanjena za 5,8%, odnosno 11,7 milijuna BNB.

Posjetite Dogecoin20