Sponzor

Najbolji meme coini – naša iskustva i preporuke

Dok se Solana meme coin groznica proširuje kroz kripto tržište, investitori pod utjecajem FOMO-a pitaju se koja će biti sljedeća velika stvar poput Shiba Inu-a. U ovom članku, istražujemo pet najperspektivnijih meme coina za kupnju. Osim toga, dijelimo strategije za dodatno diverzificiranje vašeg kripto portfelja tijekom očekivanog bull run-a 2024. godine.

Tržišta meme coina doživjela su značajne fluktuacije cijena ove godine. To se zbiva zbog rastuće popularnosti Solana meme coina dok se trgovinski volumen preusmjerava s Ethereuma zbog visokih naknada za transakcije. Unatoč tome, mnogi predviđaju povratak fokusa na tradicionalnije meme tržište Ethereuma.

5 najboljih meme coina: Kriptovalute koje osvajaju internet

Razmotrimo nekoliko odabranih meme coina koji su trenutačno na radaru analitičara i stručnjaka za kriptovalute. Ovi coini su visokorizični, ali obećavajući, pa ćemo istražiti njihove karakteristike i potencijalne prednosti.

  1. Smog - revolucionarna inovacija u sektoru meme coina s dugoročnom airdrop kampanjom
  2. Sponge V2 – meme coin koji obećava izuzetan rast, te predviđa mogućnost zarade 50 puta veću
  3. DogWifCat - kombinira likove psa i mačke, s ciljem postizanja eksplozivnog rasta na tržištu
  4. Shiba Inu – ističe se zahvaljujući izvanrednoj zajednici i inovativnim rješenjima
  5. Pepecoin - sugerira potencijal za značajan rast u bliskoj budućnosti

Smog

U sektoru Solana meme coina, Smog token je izronio kao izvanredna inovacija koja privlači sve veću pažnju na tržištu, nudeći obećanje potpunog preobražaja iskustva vlasnika meme coina.

Središnja inicijativa ovog projekta predstavlja ambiciozni plan za dugoročnu airdrop kampanju. Ova kampanja motivira dugotrajne vlasnike SMOG tokena te im otvara priliku za učešće u velikim predstojećim distribucijama tokena.

SMOG token sve više privlači pažnju, dok ubrzano doseže svoj cilj od 10000 "vjernih odabranika". Ta grupa predstavlja članove zajednice i vlasnike SMOG tokena koji su uspješno završili niz zadataka i izazova.

Cijena Smog tokena je eksplodirala u rastu, s SMOG-om koji je u prošlom mjesecu porastao za nevjerojatnih +728%. To je dovelo do njegove trenutne tržišne kapitalizacije od 210.062.938 dolara.

Posjetite Smog

Sponge V2

Jedan od projekata koji je nastavio privlačiti pažnju u 2024. godini je Sponge token, koji se nije povukao u zaborav. U vrijeme pisanja ovog teksta Sponge je u punom zamahu s ciljem ponovnog stvaranja jednog od najznačajnijih uspjeha meme coina.

U Svibnju 2023. godine, kada je SPONGE pušten u opticaj, potaknut nostalgijom, meme coin je doživio nevjerojatan skok od 1450% na tržištu. Istovremeno je dostigao impresivnu tržišnu kapitalizaciju od 100 milijuna dolara. Međutim, u kontekstu kripto zime, ovi dobici su se pokazali kao kratkotrajni.

Uz globalno nestabilna kripto tržišta i trejdere koji se pripremaju za mogući rast u 2024., Sponge se vratio s nedavnom migracijom. Ona je omogućila uspješan prijelaz tokena s Ethereuma na Polygon uz značajne uštede na naknadama.

Sponge V2 doživio je izniman uspjeh, privlačeći tisuće vlasnika tokena koji su aktivno sudjelovali u procesu migracije. Zapaženo je kako se Sponge V2 čvrsto drži iznad svoje prosječne dnevne vrijednosti čak i usprkos nedavnim općim povratima na tržištu. Ovaj podatak posebno je važan s obzirom na brzinu kojom projekt napreduje prema glavnim burzovnim kotacijama.

Sa trenutnom tržišnom kapitalizacijom od 1,8 milijuna dolara, Sponge V2 privlači investitore obećavajući im mogućnost zarade veće 50 puta od sadašnjih razina. To bi bilo ostvarivo ukoliko Sponge uspješno dostigne tržišnu kapitalizaciju od 100 milijuna dolara.

Posjetite Sponge V2

DogWifCat

Dogwifcat ($DWIFC) doživljava izvanredan uspjeh. Slijedi stope svog prethodnika Dogwifhata koji je uspio doseći tržišnu kapitalizaciju od preko 3 milijarde dolara. Osim toga osigurao je sredstva za oglašavanje na Las Vegas Sphereu. Novi meme coin slijedi trend "wif hat". Međutim, ovoga puta spaja dva popularna meme lika (psa i mačku) stvarajući tako Dog Wif Cat.

Umjesto klasične pretprodaje tokena, gdje morate čekati završetak pretprodaje prije nego što možete preuzeti svoje tokene, sada je cijela ponuda od 1 milijarde tokena puštena na decentralizirane burze na Solani. To znači da možete kupiti svoje tokene prije nego što cijena nastavi rasti. To se moglo vidjeti unutar prvog dana trgovanja kada je $DWIFC skočio za 3000%.

Za kupnju vam je potreban Solana novčanik, poput Phantoma, te nešto SOL-a ili bilo koji drugi token koji se temelji na Solani. Povežite svoj novčanik s Jupiterom ili Raydiumom, unesite iznos koji želite kupiti i to je sve.

S trenutnom tržišnom kapitalizacijom od 13 milijuna dolara, ovaj meme coin ima ogroman potencijal za rast. Većina Solana meme coina s temom psa trguje tržišnom kapitalizacijom iznad 100 milijuna dolara.

 Posjetite DogWifCat

Shiba Inu

Predstavljen kao zvijezda u kripto svijetu, Shiba Inu coin i dalje čeka u prikrajku dok se očekuje sljedeći rast tržišta. SHIB token ponovno privlači pozornost investitora i analitičara, ostajući u središtu interesovanja uoči predstojećeg uzleta tržišta 2024. godine.

Prošli mjesec donio je izvanredan rast za SHIB, s porastom od impresivnih +270%. To je bio izazov za ostale kriptovalute koje su se nekoć nalazile među vodećima po tržišnoj kapitalizaciji u milijardama. Ovaj uspon ponovno je pozicionirao ovaj meme coin među 10 najboljih kriptovaluta na svijetu.

Nakon mnogo truda uloženog u razvoj Shiba Inu zajednice i intenzivnog rada programera meme coina unutar njezinog ekosustava pod vođstvom Shytoshija, konačno je došlo vrijeme za lansiranje 'Shibariuma' - inovativnog rješenja za skaliranje sloja 2, koje omogućuje brzo i jeftino transakcije na SHIB mreži.

U predstojećim godinama, postoji očekivanje da će Shibarium postati centralni dio ekosustava. S fokusom razvojne zajednice SHIB-a na integraciji ovog sustava radi poticanja veće aktivnosti na mreži.

Pepe coin

Naša najnovija preporuka za ulaganje u meme coin je (PEPE). Pojavio se u Svibnju 2023. kao jedno od najznačajnijih lansiranja meme coina prošle godine. Ovaj coin je dobio ime po jednom od najomiljenijih memova na internetu - žabcu Pepeu.

S obzirom na iznimnu popularnost među korisnicima interneta i značajnom pozicijom na tržištu, PEPE je počeo snažno rasti prema svom prvom velikom rastu vrijednosti. To ga je dovelo do rekordnog vrha od 0,00001064 dolara po tokenu u 2024. godini.

Unatoč visokoj tržišnoj kapitalizaciji od 4.179.805.149 dolara, cijena Pepecoina je nedavno skočila na grafikonu, sugerirajući potencijal za značajan rast u bliskoj budućnosti.

Ako Pepecoin dostigne ovu razinu iznad 19.251.469.359 dolara, to bi značilo povrat od više od 450% u odnosu na sadašnje stanje.

Posjetite Smog