Apple

Novi iPhone SE ne treba očekivati prije 2025. godine

iPhone SE, Appleov pristupačni model za sve one koji žude za Apple logom na mobilnom telefonu, ali ga ne žele plaćati suhim zlatom, zadnji put je lansiran prošle godine. Mnogi su očekivali da će iPhone SE osvanuti u nekakvoj „2023“ varijanti, no prema svemu sudeći, to se neće dogoditi.

Prvo treba spomenuti svjetski poznatog analitičara Ming-Chi Kuo, s pouzdanim vezama u Appleovom lancu dobave, koji je još u travnju rekao da sljedeći iPhone SE ne treba očekivati prije 2025. godine.

Danas ovu tezu potvrđuje i analitičar britanske Barclays banke Blayne Curtis, da je prilično sigurno da se lansiranje sljedećeg iPhonea SE neće dogoditi 2024. godine, kao što su neke druge glasine sugerirale. Sada imamo dva kredibilna izvora koji pušu u isti rog, stoga se vjerojatnost istinitosti inicijalnih glasina povećava.

Dakle, svi oni koji su čekali novi „jeftini“ iPhone, očito će morati pričekati još dvije godine, a u međuvremenu će Apple zasigurno naći načina da im ponudi neki drugi uređaj iz svog portfelja.