Huawei Watch GT2: prvi službeni renderi

Huawei planira uskoro predstaviti drugu verziju svojeg vrlo popularnog Huawei Watch GT sata. Nova verzija će se zvati Huawei Watch GT2, a u odnosu na staru, donosi nekoliko noviteta poput većeg zaslona, veće baterije te zvučnik i mikrofon.

Premda posljednja dva noviteta sugeriraju prelazak na WearOS, Huawei će ipak nastaviti koristiti svoj LightOS ili novi Harmony OS, a pitanje je hoće li biti dostupna i LTE verzija sata. Kodno ime sata Latona te broj modela LTN-B19 otkrili su certifikati država koje je ovaj sat dobivao posljednjih dana što sugerira skoro predstavljanje.

Kućište sata je i dalje okruglog oblika, a najveća promjena na njemu je nešto uža kruna te vidljivo veći zaslon. Sat također izgleda tanje što mu definitivno osigurava veća površina, no ostaje vidjeti koje će biti dimenzije kućišta. S obzirom na povećanje zaslona, baterija je narasla na 445 mAh što bi moglo dodatno poboljšati njeno trajanje.

I dalje će sat imati integrirani GPS, a sa uređajem će se povezivati za sada putem Bluetooth veze. Ostaje vidjeti na koji će način biti iskorišten zvučnik i mikrofon te hoće li to utjecati na njegovu vodootpornost.

Za sada nije poznato hoće li Huawei predstaviti sat na IFA2019 kongresu ili će to napraviti zajedno sa predstavljanjem Mate 30, no znamo da će doći u Classic i Sport verziji.

Izvor Winfuture.de

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT