OnePlus 8T: procurjeli renderi sugeriraju drukčiji smještaj kamera

OnePlus 8T, smartfon koji bi se po već ustaljenoj praksi trebao pojaviti u studenom, doći će malo drukčije dizajniran od svog prethodnika, barem ako je suditi po najnovijim glasinama, odnosno navodnim renderima.

Iako bi sprijeda ostao praktički isti, OnePlus 8T bi na poleđini trebao donijeti sasvim drukčiji koncept kamere, odnosno modula koji će sadržavati njih četiri (48 MP, 16 MP ultrawide, 5 MP macro i 2 MP senzor dubine). Umjesto središnjeg smještaja kao do sada, OnePlus modul kamere premješta na lijevi bok, čime zapravo usklađuje trendove s ostalim proizvođačima.

Kao u prilog ovoj tvrdnji idu i nedavno najavljeni modeli Oppo i Realme brandova, koji su dio BBK Electronics korporacije kao i OnePlus.

Što se ostalih detalja tiče, sve je više-manje poznato i očekivano. Uređaj će doći sa 6,55-inčnim AMOLED zaslonom, vjerojatno sa 120 Hz stopom osvježavanja. Pokretat će ga Snapdragon 865+, a u ponudi će biti dvije verzije s različitim količinama RAM-a i interne memorije (8GB + 128GB i12 GB + 256GB).

Baterija će imati kapacitet od 4500 mAh s podrškom za 65W brzo punjenje. Operativni sustav će biti Android 11, koji bi prije izlaska ovog uređaja trebao biti službeno predstavljen.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT