OnePlus Watch donosi dvotjednu autonomiju i superbrzo punjenje, a koštat će 159 eura

Nakon OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro nove linije smartfona, OnePlus je danas predstavio i prvi pametni sat. OnePlus Watch tako donosi uobičajene mogućnosti kao što su mjerenje otkucaja srca i SpO2, te i 110 različitih načina treniranja. Sat dolazi s 1,39-inčnim zaslonom i u veličini od 46 mm. Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika, a u ponudi će biti “Ponoćno crna” i “Srebrna mjesečina” bojama kućišta.

Glavni adut ovom satu je svakako baterija koja može izdržati do dva tjedna. Štoviše, isto kao i nova linija smartfona, OnePlus Watch koristi Warp Charge brzo punjenje koje će za svega 5 minuta na punjaču osigurati cijeli dan autonomije. 5W punjač koji dolazi u prodajnom pakiranju za minuta osigurava autonomiju koja traje cijeli tjedan. Barem tako kažu specifikacije, a kako će se ponašati u praksi, vidjet ćemo kad nam stigne na test.

OnePlus Watch se na uređaj spaja uobičajenim putem, odnosno preko Bluetooth veze, a na njemu je moguće preuzeti telefonski poziv ili ga koristit kao daljinski upravljač za određene funkcije na OnePlus TV-u. Kućište dolazi s IP68 certifikatom otpornosti na vodu i prašinu.

Što se softvera tiče, kompatibilan je sa svim novijim Android i iOS uređajima.

Prodaja započinje 14. travnja po cijeni od 159 eura.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT