Xiaomi Mi Band 4 stiže ove godine

Četvrta verzija Xiaomijeve ultra popularne fitness narukvice trebala bi biti predstavljena tijekom 2019 godine. Informacija stiže izravno od Davida Cuija, CFO-a Huamija, tvrtke zadužene za izradu Xiaomi fitness narukvica, Amazfit fitness i pametnih satova.

Cui je u razgovoru povodom objave financijskih rezultata tvrtke Huami rekao da unatoč izvrsnoj prodaji Xiaomi Mi Band 3 narukvice ipak planiraju predstaviti i četvrtu generaciju iste, i to do kraja 2019. godine. Ona se od trice ne bi trebala mnogo razlikovati, ali će donijeti barem jednu novu naprednu funkciju ili opciju u odnosu na prethodni model. Za sada se ne zna točno kad će narukvica biti predstavljena, no to se sigurno neće dogoditi u narednih nekoliko mjeseci.

Mi Band sam počeo koristiti od druge generacije kada je ta narukvica dobila mogućnost prikazivanja osnovnih informacija i obavijesti o pozivima i porukama. Treće verzija je donijela prijeko potrebna poboljšanja zaslona uz lagano žrtvovanje baterije, i jedino što me od nje sada odvojilo je Huawei Watch GT.

Međutim, za kojih 200 kn, koliko je trenutno potrebno izdvojiti za Mi Band 3, nema boljeg proizvoda koji nudi jako precizno mjerenje osnovnih fitness parametara potrebnih većini povremenih trkača ili amaterskih sportaša. Vjerujem da će Xiaomi Mi Band 4 biti jednako popularan kao i prethodni model, a ukoliko kvaliteta zaslona još poraste mogla bi još ozbiljnije zaprijetiti prodaji konkurentskih gadgeta poput Fitbit Insipire narukvice.

Via / Izvor

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]