Sponzor

Pametni trendovi koji bezbrižno olakšavaju svakodnevicu

Napredak tehnologije postavio je umjetnu inteligenciju u središte svakodnevnog života, pa tako današnji uređaji nisu samo pametni telefoni; oni su alati koji olakšavaju svakodnevne aktivnosti, čineći ih još produktivnijim i zabavnijim. Nova generacija pametnih telefona donosi sa sobom nevjerojatne značajke koje pretvaraju način na koji komuniciramo, radimo i stvaramo, dok umjetna inteligencija pruža alate uz koje je moguće ostvariti sve ciljeve s lakoćom.

Pametniji način rada

Umjetna inteligencija prepoznata je kao ključni element budućnosti u koju vrijedi ulagati. S ciljem da postane dostupna svima, Samsung je tržištu predstavio novu liniju Galaxy S24 uređaja. Unaprijeđeni umjetnom inteligencijom, donose brojne mogućnosti i funkcionalnosti. Interpreter i Live translate omogućit će lakšu komunikaciju, dok Transcript Assist s lakoćom pretvara govor u tekst. Unos teksta u bilješke također postaje zanimljiviji zahvaljujući funkcijama koje pokreće umjetna inteligencija, a otvaraju se nakon što korisnik premaši 200 riječi; potrebno je otvoriti bilješku i dotaknuti ikonu malih zvjezdica, nakon čega treba označiti tekst na koji se odnosi primjena promjene, a zatim dodirnuti Auto-Format s naslovima i oznakama ili opciju za sastanke. Summarize pruža kratku, sažetu prezentaciju onoga što se može očekivati u bilješkama, dok Correct spelling radi upravo ono što označava – nudi prijedloge za ispravljanje pravopisnih pogrešaka. Traganje za informacijama nikada nije bilo jednostavnije uz Circle to Search with Google. Značajka se aktivira potezom S Pen olovke ili jednostavnim pritiskom i zadržavanjem tipke Home, a nakon toga jedino što trebate napraviti je zaokružiti željeno za pretraživanje.

Nova dimenzija kreativnosti i zabave

Uz pomoć pametnih značajki Samsung Galaxy S24 uređaja, svatko može stvarati i uređivati fotografije kao profesionalac. Edit Suggestion  omogućit će lakše i učinkovitije uređivanje snimljenih fotografija, dok će Generative Edit  uklonit neželjene dijelove iz pozadine. Napredna Galaxy AI tehnologija donosi najprikladnije i najjednostavnije rješenje te korisnicima ostavlja više vremena za kreativnost. Za ljubitelje gaminga tu je Snapdragon 8 Gen 2 na Galaxy S24 Ultra uređajima, koji osigurava nezaboravno igračko iskustvo i napredne grafičke performanse. Nedavno ažuriranje One UI 6.1 operativnog sustava donijelo je mobilnu umjetnu inteligenciju na još više Galaxy uređaja. Tako je Galaxy AI sada dostupan i korisnicima uređaja serija Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 i Galaxy Tab S9. Sve spomenute uređaje možete pronaći u specijaliziranim poslovnicama ili na službenoj web stranici.

Privatnost kao imperativ

Zahvaljujući Pin App i Maintenance Mode funkcijama, korisnici više ne moraju brinuti o tome da će netko neovlašteno pretraživati njihov uređaj. Oni odlučuju što se može, a što ne može vidjeti, bez obzira tko drži uređaj u rukama. Pin App onemogućuje pristup onim aplikacijama gdje drugi nisu dobrodošli. Umjesto toga, zadržava ih točno tamo gdje bi trebali biti — u aplikaciji koju vlasnik uređaja odabere. Pin App također sprječava pojavu obavijesti koje riskiraju prikaz osjetljivih informacija korisnika. U situacijama kada korisnik pošalje telefon na popravak, nije siguran tko može pristupiti njegovim podacima pa mu tada može pomoći Samsung Maintenance Mode[1] koji je posebno dizajniran da zaštiti i sakrije osobne podatke korisnika od pristupa kada uređaj napusti njihove ruke i pošalje se na bilo koju vrstu popravka. Uz Samsung Knox koji pruža višeslojnu sigurnost i privatnost te najnovije AI značajke, korisnici mogu uživati u besprijekornom iskustvu korištenja, osjećajući se sigurno i produktivno u svakom trenutku.

[1]   Dostupnost može varirati ovisno o tržištu i modelu.