Ostalo

Pridružite se Huawei Photography Masterclass radionici i osvojite vrijedne nagrade

Huawei u subotu 22. srpnja organizira Huawei Photography Masterclass radionicu koja će se održati unutar Sancta Domenica Arena Park trgovine u Zagrebu. S početkom u 10 sati, predstavnici Huaweija će svima okupljenima prezentirati inovacije HUAWEI P60 Pro mobilne kamere, koja i dalje nosi titulu najbolje mobilne kamere na svijetu, prema DXOMARK-u. Uz to, Huawei će svima pokazati i dodatne trikove pri korištenju telefona te će odgovoriti na pitanja vezana za instaliranje aplikacija.

Osim pametnih telefona, Huawei veliki naglasak stavlja i na razvoj tehnologije pametnih satova, stoga će u sklopu Masterclassa biti održana i prezentacija najzanimljivijih funkcija najnovijih uređaja Huawei serija pametnih satova – Watch Ultimate i Watch 4. Masterclass traje do 12 sati, a svaki posjetitelj će nakon toga dobiti prigodan Huawei poklon.

HUAWEI P60 Pro – jedinstveni spoj tehnologije i estetike

HUAWEI P60 Pro opremljen je XMAGE tehnologijom – najnovijom Huawei tehnologijom mobilnih kamera koja mu omogućuje napredne mogućnosti fotografiranja. Uređaj sadrži prvu telefoto kameru s ultra osvjetljenjem u industriji, što korisnicima omogućuje stvaranje prekrasnih noćnih i makro fotografija. Osim naprednih tehnologija, uređaj krasi jedinstveni dizajn biserne teksture, a zahvaljujući posebnom Rococo Pearl načinu izradu, svaki uređaj je jedinstven.

Uređaj je opremljen izdržljivim Kunlun Glass staklom, a sadrži 4815 mAh bateriju s 88 W HUAWEI SuperCharge tehnologijom koja uređaj puni do 50% u svega 10 minuta.

Watch Ultimate – najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova

Watch Ultimate pametni sat utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog. Zahvaljujući Expedition Mode načinu rada i vodootpornosti na razni do 100 metara, ovaj sat ima izdržljive mogućnosti i omogućava obilje korisnih funkcija u najizazovnijim uvjetima.

 

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia - YouTube

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/