Ostalo

Redmi 12C akcija počinje 16.3.

Xiaomi je danas predstavio Redmi 12C, najnoviji all-round entry-level pametni telefon, koji nudi neke od najboljih performansi unutar svog cjenovnog ranga na internacionalnom tržištu, s početnom cijenom od 169€. Uređaj će tijekom flash sales akcije koja traje od 16.3. do 19.3. biti dostupan po cijeni od 139€:

Redmi 12C pokreće MediaTek Helio G85 procesor te nudi mogućnost do 6+5GB proširive RAM memorije i 1TB memorijskog proširenja za što ugodnije svakodnevno korištenje, brže pokretanje aplikacija te bezbrižu pohranu većih količina osobnih podataka. Baterija od 5,000mAh omogućava uređaju da izdržati čitav dan korištenja. Naprednim i reaktivnim senzorima za otisak prsta na zaslonu, Redmi 12C nudi opcije otključavanja mobitela, otvaranja aplikacija i mobilnog plaćanja. 

Sa svojim velikim 6.71" HD+ zaslonom i omjerom 20.6:9 , Redmi 12C donosi bolji i potpunije iskustvo čitanja, gledanja videa i igranja igrica. Štoviše, Reading Mode opcija pomaže u smanjenju naprezanja očiju koje se može dogoditi zbog dugog vremena gledanja u zaslon. Ovaj veći i bolji zaslon upakiran je u moderan i prepoznatljiv dizajn, zajedno s ravnim rubom i unibody zakrivljenom stražnjom stranom koji poboljšavaju ukupnu estetiku i osjećaj uređaja u ruci. Redmi 12C dolazi u dvije boje: Graphic Grey, Ocean Blue.

Zahvaljujući prednjoj kameri od 50 MP, Redmi 12C može zabilježiti živopisne trenutke s više detalja u svakodnevnom okruženju. Uz pomoć snažnog HDR-a i noćnog načina rada, Redmi 12C može snimiti jasnije gradske noćne slike s više detalja čak i u zahtjevnim situacijama.

Redmi 12C dolazi u dvije memorijske varijante - 3GB+64GB, 2GB+32GB počevši od 169€, a tijekom flash sales akcije bit će snižen na 139€.

Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation osnovan je u travnju 2010. i uvršten na Hong Kong Stock Exchange 9. srpnja 2018. (1810.HK). Xiaomi je kompanija za potrošačku elektroniku i proizvodnju pametnih uređaja s pametnim telefonima i pametnim hardverom povezanim IoT platformom. Xiaomi kontinuirano slijedi inovacije, visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu učinkovitost. Kompanija neumorno gradi nevjerojatne proizvode po pristupačnim cijenama kako bi svima u svijetu omogućila da uživaju u boljem standardu putem inovativnih tehnologija. Xiaomi je jedna Anod vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju pametnih telefona. Tržišni udio tvrtke u isporukama pametnih telefona u prvom tromjesečju 2022. svrstava Xiaomi na treće mjesto u svijetu. Tvrtka je također uspostavila vodeću svjetsku potrošačku platformu AIoT (AI+IoT), sa više od 478 milijuna pametnih uređaja povezanih na svoju platformu (ne uključuje pametne telefone i prijenosna računala) do 31. ožujka 2022. Xiaomi proizvodi prisutni su u više od 100 zemalja i regija širom svijeta. U kolovozu 2022. tvrtka se po četvrti put našla na listi Fortune Global 500, na 266. mjestu. Xiaomi je sastavni dio indeksa Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index i Hang Seng China 50 Index. Za više informacija o Xiaomi Corporation, molimo posjetite web odredište: https://www.mi.com/global/discover/newsroom.