Samsung Galaxy Note 10: prve glasine sugeriraju znakovitu promjenu dizajna

Najnovije glasine koje o Samsungu Galaxy Note 10 prenosi inače pouzdani izvor Ice Universe, sugeriraju da nova generacija Samsungovog top modela dolazi sa znakovitim izmjenama u dizajnu u odnosu na prethodna dva modela.

Ako je vjerovati njegovim izvorima, Note 10 će donijeti zaslon od ruba do ruba, a otvor, odnosno rupica za prednju kameru bit će smještena po sredini vrha zaslona, a ne sa strane kao na modelima S10 i S10 Plus.

Također, postoje informacije da će u ponudi biti dva modela, tj. Note 10 i Note 10 Pro, od kojih će prvi dimenzijama biti manji, a drugi veći, te će sukladno tome imati manji, odnosno veći zaslon. Pred toga, zaslon bi sa sadašnjeg 18,5:9 trebao prijeći na još izduženiji 19:9 omjer stranica.

Dizajn bi trebao biti izmijenjen i sa stražnje strane, i to u vidu postavljanja modula kamere, koji bi za razliku od prethodnika, ali i aktualnih S10 modela, trebao biti orijentiran okomito. Što se tehnologije samih kamera tiče, one bi u potpunosti trebale biti preuzeta od S10 modela, dakle trostruka s ultra-širokokutnom, standardnom i 2x telefoto kamerom. Isto vrijedi i za selfie kamere.

Od značajnijih novosti svakako treba izdvojiti novu UFS 3.0 flash memoriju, koja je nedavno premijerno predstavljena na OnePlusu 7 Pro. Nova generacija memorije sama po sebi jamči veći brzinu čitanja i zapisivanja, što će automatski utjecati i na brže pokretanje aplikacija.

Samsung Galaxy Note 10 i Galaxy 10 Note Pro službeno će biti predstavljeni krajem ljeta, vjerojatno sredinom kolovoza, i tada ćemo doznati koliko su ove glasine bile istinite. Naravno, za očekivati je da u međuvremenu procuri još koja informacija.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]