Samsung Galaxy Note 10: prve glasine sugeriraju znakovitu promjenu dizajna

Najnovije glasine koje o Samsungu Galaxy Note 10 prenosi inače pouzdani izvor Ice Universe, sugeriraju da nova generacija Samsungovog top modela dolazi sa znakovitim izmjenama u dizajnu u odnosu na prethodna dva modela.

Ako je vjerovati njegovim izvorima, Note 10 će donijeti zaslon od ruba do ruba, a otvor, odnosno rupica za prednju kameru bit će smještena po sredini vrha zaslona, a ne sa strane kao na modelima S10 i S10 Plus.

Također, postoje informacije da će u ponudi biti dva modela, tj. Note 10 i Note 10 Pro, od kojih će prvi dimenzijama biti manji, a drugi veći, te će sukladno tome imati manji, odnosno veći zaslon. Pred toga, zaslon bi sa sadašnjeg 18,5:9 trebao prijeći na još izduženiji 19:9 omjer stranica.

Dizajn bi trebao biti izmijenjen i sa stražnje strane, i to u vidu postavljanja modula kamere, koji bi za razliku od prethodnika, ali i aktualnih S10 modela, trebao biti orijentiran okomito. Što se tehnologije samih kamera tiče, one bi u potpunosti trebale biti preuzeta od S10 modela, dakle trostruka s ultra-širokokutnom, standardnom i 2x telefoto kamerom. Isto vrijedi i za selfie kamere.

Od značajnijih novosti svakako treba izdvojiti novu UFS 3.0 flash memoriju, koja je nedavno premijerno predstavljena na OnePlusu 7 Pro. Nova generacija memorije sama po sebi jamči veći brzinu čitanja i zapisivanja, što će automatski utjecati i na brže pokretanje aplikacija.

Samsung Galaxy Note 10 i Galaxy 10 Note Pro službeno će biti predstavljeni krajem ljeta, vjerojatno sredinom kolovoza, i tada ćemo doznati koliko su ove glasine bile istinite. Naravno, za očekivati je da u međuvremenu procuri još koja informacija.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT