Samsung Galaxy S23 će navodno u svim varijantama koristiti Qualcommov Snapdragon

Ako je vjerovati poznatom analitičaru Ming-Chi Kuo, a zbog njegove reputacije nemamo razloga za suprotno, sljedeća generacija Samsungove perjanice – Galaxy S23 će na tržište stići isključivo s Qualcommovim Snapdragon čipsetom.

Prema informacijama kojima raspolaže Sammobile, 70% isporuka Galaxy S22 serije dolazi s Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 procesorom, a 30% s Exynosom 2200. U potonju skupinu spada i naše tržište. Isti izvor nadalje navodi da će nova generacija Snapdragona biti izrađena u tajvanskom TSMC-u, u 4 nm procesu.

Diskusija o tome je li bolji Snapdragon ili Exynos, traje već godinama, a razna istraživanja donose različite rezultate. Ipak, paušalni pogled na mišljenja korisnika sugerira da je Snapdragon u maloj prednosti. S druge, strane, ukoliko se ove glasine i pokažu i točnima, ne smatramo da je to razlog ovog zaokreta, već se vjerojatno radi o određenom preslagivanju kockica unutar Samsunga.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT