Android

Samsung Galaxy S24 će premijeru doživjeti 17. siječnja, a istog dana kreću i prednarudžbe

Najnovije špekulacije o Samsung Galaxy S24 seriji kažu da će službeno biti predstavljena 17. siječnja, a prednarudžbe navodno kreću isti dan odmah nakon Unpacked eventa. Prvi primjerci bi u ruke vlasnika koji su uređaje prednaručili trebali bi stići između 26. i 30. siječnja, barem u SAD-u, gdje će se predstavljanje i održati.

Nakon što su Samsung Galaxy Fold 5 i Galaxy Z Flip 5 ove godine predstavljeni u Seoulu, dakle na domaćem terenu, za novu Galaxy S seriju Samsung se iz nekog razloga vraća u SAD.

Prema cinkeru Tarunu Vatsu, koji je glasine objavio na X platformi, Unpacked event će se održati u San Joseu, najvećem gradu Bay Area područja, a ne u San Franciscu samom, koji zauzima samo manji dio te ove urbane cjeline. Radi se o području gdje su smještene sve najveće tehnološke kompanije kap npr. Apple (Cupertino), Google (Mountain View) ili Meta (Palo Alto). Posljedica je to čudne teritorijalne raspodjele u Kaliforniji, slično kao i kod nas u Hrvatskoj, gdje se recimo „Željezara Split“ nalazi u Kaštel Sućurcu.

Prodaja uređaja za redovne kupce, dakle one koji neće sudjelovati u prednarudžbi i eventualno pokupiti neki popust ili poklon, prema ovom cinkeru, kreće u veljači. Ukoliko još niste, pročitajte što smo do sada doznali u Samsung Galaxy S24 Ultra modelu, koji dolazi kao izravni nasljednik modela Galaxy S23 Ultra.