Samsung Galaxy Z Fold2 i Samsung Members Lounge program vjernosti

Samsung Galaxy Z Fold2 5G, kao treća generacija preklopnih smartfona sa savitljivim zaslonima, donosi mnoga poboljšanja i nove ideje u svijet mobilnih uređaja. U odnosu na prethodne modele, Samsung Galaxy Z Fold2 5G dolazi s većim Cover zaslonom i masivnim glavnim zaslonom kad je u rasklopljenom stanju. Na ovom modelu je znatno unaprijeđena kvaliteta izrade s čvrstim kućištem i novim šarkama koje pomažu neprimjetnom uklapanju u tijelo cijelog uređaja.

Glavni zaslon donosi dijagonalu od čitavih 7,2 inča, što korisniku omogućuje iznimno veliku radnu površinu, stoga uređaj može koristiti i kao malo prijenosnik, zahvaljujući pametnoj podjeli zaslona. S obzirom da je kut preklapanja moguće podešavati, korisnik na donjem dijelu može imati veliku tipkovnicu, a na gornjem pregled e-maila ili neke druge poruke koju piše.

Isto vrijedi i za uređivanje teksta ili neku drugu sličnu radnju.
Ne treba zanemariti da zaslon ima stopu osvježavanja od 120 Hz, što osigurava potpuno novo iskustvo, budući da se na njemu sav sadržaj izmjenjuje glatko.

Kako bi se osigurao kontinuitet prikaza s jednog zaslona na drugi, Samsung Galaxy Z Fold2 5G koristi tzv. App Continuity značajku koja povećava upotrebljivost prelazeći granicu između početnog i glavnog zaslona. Ova fleksibilnost omogućuje stvaranje ili prikaz sadržaja koji su prilagođeni korisničkim željama.

Korisnici ovog uređaja mogu koristiti i novu brzu 5G mrežu, naravno, u područjima njezine pokrivenosti signalom koja raste iz dana u dan, a tu je i baterija kapaciteta 4500 mAh sa superbrzim punjenjem koje je od ključnog značaja za sve poslovne, ali i općenito zahtjevne korisnike. Uz sve navedeno, Samsung Galaxy Z Fold2 5G donosi i izvrstan set naprednih kamera koje daju vrhunske rezultate u svim uvjetima osvjetljenja

I sada dolazimo do najveće novosti, a to je Samsung Lounge program vjernosti. Naime, Samsung za svoje vjerne korisnike pokreće ovaj program, u koji se korisnici Samsung uređaja mogu uključiti i ostvariti različite benefite kroz Samsung Members aplikaciju. Benefiti mogu koristiti neograničeni broj puta unutar dvije godine od aktiviranja računa. Više informacija o programu vjernosti možete naći na: www.samsung.com/hr/offer/members-lounge.

Na kraju napomenimo da iskoristite posebnu promociju do 22. 11. 2020. ili do isteka zaliha prilikom kupnje jednog od Galaxy uređaja – S20 FE, S20 FE 5G, S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra, S20 Ultra 5G, Note 20, Note 20 5G, Note 20 Ultra, Note 20 Ultra 5G, Fold, Samsung Galaxy Z Fold2 5G ili Z Flip – kod ovlaštenih Samsung prodajnih partnera jer na poklon dobivate prekrasni Galaxy Watch 46 mm.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT