Samsung povukao Android 8.0 Oreo nadogradnju za Galaxy S8 i S8 Plus; nova je u razvoju

Tek što su se vlasnici Galaxyja S8 i S8 Plus počeli veseliti globalnom puštanju nadogradnje na Android 8.0 Oreo, Samsung je istu obustavio i uklonio sa servera. Nadogradnja je do sada uspjela stići samo do manjeg dijela korisnika, a prema izvorima iz Samsunga, nova je u postupku razvoja.

Pomalo je čudno da je nadogradnja, koja je nekoliko mjeseci provela u beta fazi testiranja, ovako brzo povučena. Štoviše, Samsung nije dao nikakvo objašnjenje u čemu je problem s ovom nadogradnjom, dok oni koji su je već instalirali, mogu je nesmetano nastaviti koristiti.

U ovom trenutku, nažalost, nemamo više informacija o bugovima i problemima zbog koje je nadogradnja povučena, no vjerujemo da će nova uskoro biti gotova i ponovo dostupna za instalaciju.

Također, ovo je sada ujedno i upozorenje svima koji nadogradnje instaliraju istog trenutka kad postanu dostupne. Možda je ipak pametnije malo pričekati.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]