Android

Samsung službeno najavio Unpacked event za 5. kolovoza. Stiže Galaxy Note 20Samsung je na službenim kanalima društvenih mreža najavio Unpacked event za 5. kolovoza, na kojem će predstaviti novu Galaxy Note 20 liniju, što je vidljivo i prilično jasno iz kratkog teaser videa koji sadrži S-Pen olovku.

Zbog pandemije koronavirusa, event će biti održan online, a na njemu će, barem ako je suditi po dosadašnjim glasinama, biti predstavljena čak tri modela – Galaxy Note 20, Galaxy Note 20+ i Galaxy Note 20 Ultra.

Pogonske strojeve bi trebali preuzeti od aktualne Galaxy S20 linije, a svaki od trojice će imati različite dijagonale zaslona. Top model će, naravno, biti Note 20 Ultra, sa 6,9-inčnim zaslonom. Također, jedan ili dva od ove trojice bi trebali imati potpuno ravni zaslon, što doživljavamo kao svojevrstan povratak korijenima, jer su se zakrivljeni pokazali manje ergonomičnima i izloženiji su oštećenjima. S druge strane, estetski aspekt takvih zaslona korisnike baš i nije oduševio pa smo vidjeli da je već Galaxy S20 Ultra stigao s najravnijim od zakrivljenih zaslona do sada.

Najjači model – Note 20 Ultra bi od S20 Ultra trebao preuzeti i set kamera, no za pretpostaviti je da je pola godine dovoljan period da se u njega ubaci još koja novost.

[video width="720" height="720" mp4="https://mob.hr/blog/wp-content/uploads/noviupload/3bR8fb5vLI5PaKnf.mp4"][/video]