Ostalo

Snaga umjetne inteligencije integrirana u Galaxy S24 seriju pametnih telefona

Umjesto da budu samo uređaji za komunikaciju, pametni telefoni iz Galaxy S24 serije postaju inteligentni partneri koji prilagođavaju svoje funkcije prema potrebama korisnika. Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24 dizajnirani su za vrhunsko iskustvo, integrirajući naprednu umjetnu inteligenciju za personaliziranije i intuitivnije korištenje pametnih telefona.

Nova razina razgovora

U Galaxy S24 seriji pametnih telefona snaga umjetne inteligencije Galaxy AI[1] integrirana je kako bi postala neizostavan dio svih aktivnosti korisnika. Ključna uloga u uspostavljanju besprijekorne komunikacije ističe se zbog sposobnosti da poboljša ton razgovora te pruži podršku korisnicima u održavanju jasne i učinkovite komunikacije putem Chat Assist značajke. Osim što olakšava proces razmjene poruka, ova funkcionalnost doprinosi povećanju kvalitete komunikacije stoga korisnici mogu na precizan način izraziti svoje misli i potrebe. Dodatno, napredak u produktivnosti proširuje se na druge aspekte, s posebnim naglaskom na Android Auto, značajku koja unaprjeđuje iskustvo vožnje donoseći prijedloge odgovora i sažimanje poruka.

Kroz objektiv Galaxy S24 serije pametnih telefona

Kvalitetna kamera na novim pametnim telefonima postala je jedna od presudnih karakteristika prilikom odabira i kupnje zbog promjena u načinu kako ljudi bilježe i dijele svakodnevne trenutke. Kvaliteta kamere nije samo pitanje rezolucije, već i naprednih tehnologija poput stabilizacije slike, umjetne inteligencije i sofisticiranih algoritama za obradu fotografija. Također, s obzirom na popularnost društvenih mreža, kvaliteta kamere postala je ključna za stvaranje dojmljivog vizualnog sadržaja, a tehnološki napredak pruža korisnicima kreativne značajke koje potiču na eksperimentiranje s različitim načinima snimanja. Tako značajka ProVisual Engine donosi snažne alate potpomognute umjetnom inteligencijom kako bi unaprijedila kvalitetu fotografija. Zaboravite na zamagljenost i pikselizaciju u daljini jer Galaxy S24 serija postavlja novu normu kristalno jasnih fotografija i videozapisa, što je posebno važno prilikom snimanja objekata na udaljenosti. Zahvaljujući Quad Tele System značajki i Space Zoom tehnologiji, korisnici mogu iskusiti impresivno optičko zumiranje u rasponu od 2x do iznenađujućih 10x, dok Adaptive Pixel Sensor osigurava da svako povećanje zadrži vrhunsku razlučivost, čineći svaki kadar jedinstvenim i inspirativnim. Jednako se ističe i snimanje uz Nightography značajku jer nova serija Samsung pametnih telefona osvjetljava svaki kadar, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja i pruža visokokvalitetne snimljene kadrove s minimalnim šumom. Nakon snimanja, korisnici imaju na raspolaganju inovativne alate za uređivanje potpomognute umjetnom inteligencijom. Edit Suggestion automatski predlaže optimalna podešavanja za svaku fotografiju, čineći uređivanje bržim i intuitivnijim, a za kreativno uređivanje na raspolaganju je Generative Edit.

Jednostavnost i organiziranost

Kod značajki koje olakšavaju organizaciju i pružaju brži pristup važnim informacijama ističe se značajka Circle to Search with Google koja korisnicima omogućuje jednostavno istraživanje svega oko sebe pritiskom ili potezom S Pen olovke, gdje pametni telefon brzo prepoznaje i pruža relevantne rezultate. Dodatno, Note Assist pojednostavljuje organizaciju bilješki stvaranjem predložaka za ponavljajuće aktivnosti i automatskim dodavanjem sažetaka. Ova značajka olakšava korisnicima praćenje i upravljanje bilješkama, čineći organizaciju informacija jednostavnom i učinkovitom. Nadalje, Transcript Assist također koristi moć umjetne inteligencije i Speech-to-Text tehnologiju kako bi oblikovao snimljene informacije u transkripte i sažetke. Na taj način korisnicima pruža jednostavan i precizan način organizacije informacija, čime se poboljšava produktivnost i efikasnost u radu.

Uz sveprisutnost umjetne inteligencije u različitim industrijama, korisnici doživljavaju personalizirana iskustva i poboljšane usluge koje optimiziraju brojne procese i pomažu u donošenju odluka. Tako umjetna inteligencija predstavlja temelj za tehnološki napredak i društveni razvoj, pružajući mogućnost za inteligentnije i efikasnije suočavanje sa svim izazovima, a svog novog, inteligentnog suputnika iz Galaxy S24 serije pametnih telefona možete pronaći kod mobilnih operatera i u maloprodaji, kao i na službenoj Samsung web stranici.

[1] Prijava na Samsung račun je potrebna za određene AI značajke. Galaxy AI značajke bit će dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima.