Sponzor

Solanina kripto pretprodaja Slothana postavljena je da počne za 14 dana - Posljednji poziv za kupovinu SLOTH tokena

Slothana meme kovanica inspirirana Slerfom bazirana na Solani, prikupila je više od 10 miliona dolara u svojoj kripto pretprodaji od početka prije manje od tri tjedna.

Projekat je sada dodao odbrojavanje od 14 dana na svom sajtu slothana.com, što znači da će SLOTH token biti lansiran 29. ožujka.

Iako ova meme kovanica za sada ima malo korisnosti, faktor zabave je prisutan.

Njen Sloth lik je prikazan kao radnik u ofisu koji puši džoint, sa crvenim očima i snom o napuštanju njegovog 9-5 posla da bi grindao meme kovanice, a nedavno ovog tjedna i kao vitez na konju marširajući u rat.

Posjetite Slothana službenu stranicu

Viralni uspjeh Solana pretprodaje 

Pogledajmo neke od najviralnijih meme kovanica na SOL ekosistemu u posljednje vrijeme. Knjiga mimova je bila uspješna kovanica koja je lansirana kao pretprodaja Solane, a zatim je eksplodirala na cjenovnim grafikonima, povećavajući se za 4.000% prije nego što se povukla. 

$PUNDU se povećao za 3.577% prije nego što se povukao. U slučaju Slerfa, porast je bio bliži 4.000%.

Tajna iza ovih projekata je pretprodaje bez vremenskog ograničenja.

Svi su se pojavili kao misteriozne kripto pretprodaje bez jasno definiranog vremenskog trajanja. Svi investitori su bili upoznati samo sa ponudom i sa kojom kriptovalutom treba da zamijene za ove tokene. Nijedna faza pretprodaje nije garantirala određene dobitke i nije bilo korisnosti o kojoj bi se govorilo.

Ove meme kovanice su samo pričale o zabavi dok su na svojim društvenim mrežama pravile komentare vrijedne mimova. Zajednica je odgovorila i ubrzo nakon završetka pretprodaje, ove pristupačne kriptovalute dostigle su visine koje su bile nezamislive tokom posljednje kripto zime.

Slothana je usvojila isti pristup. Trošak od 1 SOL će investitorima donijeti 10.000 SLOTH tokena. Oni će stići kao airdrop, što zvanična web lokacija tvrdi da će se dogoditi nakon završetka pretprodaje. 

Međutim, projekt je sada dodao 14-tjedno odbrojavanje.

Posljednji poziv za kupovinu Slothane 

Samo nekoliko trenutaka nakon što je prikupio više od 10 milijuna dolara rekordnom brzinom, Slothana je dodala 14-tjedno odbrojavanje svojoj pretprodaji. Zainteresirane strane sada imaju ograničeno vrijeme za sudjelovanje.

Vijesti su stigle nakon tvita tima Slothane koji poziva "vjernike Slothane" da obilježe svoje kalendare jer se bliži službeni datum lansiranja.

Iako ovaj tajmer čini situaciju hitnijom, vrijeme će omogućiti onima koji danas investiraju da iskoriste skok vrijednosti Solane nakon problema sa zagušenjem prošlog tjedna i ovotjednog pada tržišta izazvanog konfliktom Izraela i Irana. 

Cijena Solane sada se oporavlja i trenutno se procjenjuje oko 155 dolara. 

Moguće je da će Slothana iskoristiti Solanin skok nakon lansiranja, zajedno sa mnogim meme kovanicama koje bilježe dvoznamenkaste skokove. 

Da li je Slothana dobar investicioni izbor?

O Slothani se ne zna mnogo, posebno zato što je web sajt samo jedna strana, pružajući samo uputstva o tome kako je nabaviti. Još uvijek nema pomena o korisnosti ili čak tokenomiksu.

To nije spriječilo neke od najpoznatijih kripto YouTubera da pričaju o Solana pretprodaji. 

Njegova komična privlačnost, slike na kojima je Slothana očigledno pod djelovanje, i činjenica da će biti najnovija meme kovanica na Solana blockchainu mogli bi ga učiniti uspješnim.

Da biste kupili SLOTH, pošaljite SOL na adresu navedenu na zvaničnom sajtu slothana.com (oprezno s imitatorima) i sačekajte airdrop. 

Posjetite Slothana zvanični sajt