Android

Stiže li OnePlus Two?

OnePlus Two teaser

Kad je OnePlus proljetos predstavio model One, mnogi su ostali zatečeni njegovom kombinacijom vrhunskih komponenti i relativno niske cijene, što je predstavljalo svojevrsni presedan u ovom industrijskom segmentu. One se i na našem tržištu nalazi već neko vrijeme, a više o njemu možete pročitati u našoj opširnoj recenziji.

Budući da je One jedini model ovog proizvođača, samo po sebi se počelo nametati pitanje kad ćemo ugledati nekakav drugi model? No, kako se sada čini, čekanju se polako nazire kraj. Kompanija je na kineskoj društvenoj mreži Weibo postavila teaser s natpisom “Teorija evolucije se primjenjuje na sve stvari, pa i na tehnološke uređaje”, s dodatkom “stay tuned”.

Ovo praktički ne mora značiti da se već sada sprema nasljednik modela One, no ništa nije isključeno. Ukoliko se zaista sprema OnePlus Two, to bi otprilike odgovaralo šestomjesečnom ciklusu izbacivanja novih modela po uzoru na Sony, a moguće je da se jednostavno radi o potpuno drugom modelu. Bilo kako bilo, najava nečega je blizu, a što će to točno biti, ostaje za vidjeti.