Svi Nokia smartfoni nadograđeni na Android 10, a službeno objavljeno koji i kada dobivaju Android 11

Finski HMD Global, nositelj licence za Nokia brend na smartfonima, tabletima i običnim telefonima, objavio da je isporukom Androida 10 na Nokiju 3.1 i Nokiju 5.1 pustio Android 10 nadogradnju za sve Nokia smartfone koji su bili predviđeni za Android 10 nadogradnju. Za razliku od većine proizvođača Android uređaja, HMD Global u startu je garantirao redovita ažuriranja za svoje uređaje, uključujući i one najjeftinije i za sada to obećanje ispunja.

U službenoj objavi za medije, Finci navode da su u protekle tri godine isporučili preko 1000 nadogradnji na Nokia smartfone te da će 14 Nokia smartfona biti nadograđeno na Android 11. To ukljućuje sljedeće smartfone: Nokia 1 Plus, Nokia 1.3, Nokia 2.2, Nokia 2.3, Nokia 2.4, Nokia 3.2, Nokia 3.4, Nokia 4.2, Nokia 5.3, Nokia 6.2, Nokia 7.2, Nokia 8.1, Nokia 8.3 5G i Nokia 9 Pureview. Okvirna vremena puštanja nadogradnje možete pogledati na naslovnoj infografici, a svi spomenuti uređaji trebali bi biti nadograđeni do kraja prve polovice 2021. godine.

Na kraju je spomenuto da će novopredstavljene Nokia 2.4 i Nokia 3.4 biti nadograđene i na Android 12, u što nitko nije ni sumnjao poznavajući dosadašnju praksu tvrtke.

via: NokiaMob

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT