Ostalo

Testiramo: HTC OneHTC One, uređaj koji je predstavljen još u veljači, kasni u dolasku u trgovine, ali vjerujemo da to neće utjecati na uspjeh na tržištu i zasjeniti njegove obećavajuće karakteristike. Neovisno o tome, testni primjerak je upravo aterirao u našu redakciju, što znači da slijede dani intezivnog testiranja, isprobavanja, mrcvarenja itd.

Posebno mi je drago da nam je HTC One stigao praktički istovremeno sa Samsungom Galaxy S 4, što znači da slijedi i kvalitetna usporedba. Naravno, tu je još i Sony Xperia Z s kojim ova dvojica čine ovogodišnji Dream team.

Prvi dojam? Iskreno, HTC One uistinu izgleda superiorno. Dizajn, izrada, finiš i ukupan dojam svakako su iznad Samsungove perjanice, za što je zaslužan i toliko spominjani aluminij. S druge strane, aluminij je prilično klizav i uređaj ovakav kakav jest prije će iskliznuti iz ruku nego Samsungov plastik fantastik.

Softver? Prvi dojam je WTF? Gdje je početni zaslon? Gdje je izbornik s aplikacijama? Gdje su postavke? Čini se da je HTC na novom Sense 5.0 sučelju ponovo izmijenio cijeli koncept sučelja, a kako ćemo se snaći i hoćemo li ovo sučelje koristiti, čitajte u recenziji koja će uslijediti uskoro.

Pitanja i sugestije dobrodošli...

Dopuna: Gotova je recenzija HTC OneIMG_3076 

Galerija fotografija snimljenih uređajem nalazi se ovdje i bit će nadopunjavana tijekom testiranja.