Android

Testiramo: Samsung Galaxy S6 Edge+

naslovna testiramo samsung galaxy s6 edge plus

Ukoliko nas redovno pratite mogli ste vidjeti kako smo prije 3 dana bili na predstavljanju najnovijeg Samsungovog top modela za naše tržište. Riječ je dakako o S6 Edge Plus modelu koji u odnosu na klasični S6 Edge donosi nešto veću dijagonalu zaslona, ali i 4 GB RAM-a te neke nove trikove u sučelju.

Procesor je ostao isti kao i u manjem modelu, a riječ je o 64 bitnom Exynosu 7420 koji je još uvijek za klasu bolji od konkurencije, a dodan je 1 GB RAM-a što bi trebalo osigurati još kvalitetniji multitasking. 16 MP kamera također je preuzeta s Galaxya S6/S6 Edge, a poboljšan je profesionalni način slikanja koji sada nudi nešto više slobode za sve one kojima automatski način nije dovoljan.

Sve to upakirano je u iznimno elegantno kućište, a na prvu ruku imam dojam kako je 5,7" zaslon u Edge Plus modela još bolji nego u manje braće. Riječ je o SAMOLED zaslonu QHD rezolucije, a vjerujem kako je ovo ujedno i najbolji zaslon ugrađen u jedan smartfon.

S obzirom  da Note 5 još uvijek nije dostupan na našem tržištu, a Samsung nas u Appleovom stilu uvjerava što nam je zapravo potrebno, a što nije, svi oni koji žele veći top model iz Samsunga za sad su osuđeni upravo na ovaj model. Zasigurno da isti ne može zamijeniti Note, pa ga kao takvog nećemo pokušati ni testirati već jednostavno kao zaseban uređaj s prekrasnim velikim zaslonom.

Edge Plus je već 3 dana u našim rukama, tako da recenziju možete očekivati uskoro, a do tada ostavljamo vas s ovih par kadrova našeg uređaja kao i videom iskutijejavanja. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želje za testom, znate gdje nam se možete obratiti.


Iskutijejavanje